KPSS A 2017 Deneme Severler,Tavsiye Edilen Denemeler.
-
657 5 li denemeyi çözüyorum.Genel olarak Hukuk iyi, muhasebe iyi , iktisat kolay maliye zor.Başarılı sorular sanki.
Yükseliş kariyer muhasebe denemeleri zor ve farklı soru tipleri var tavsiye ederim bu arada.
Var mı başka tavsiyesi olanlar ? -
Bu seneki denemeler hepsi 30 soru üzerinden mi 40 soruluk deneme çıkaran yayın var mı?
-
Güzel soru Çıkaran yayınlar var.Bu bahsettiğim 2016 denemesi ,2017 çıkarınca paylaşacağım bu yayınlar ön hazırlık olsun.40 soru üzerinden artık.2017 çözen varsa görüş bildirsin ona göre alalım.
-
Gençler deneyimli bir arkadaşınız olarak denemenin en son düşüneceğiniz şey olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Konu bilgisi ve soru çözümü bilgisini hallettikten sonra her KPSS döneminde olduğu gibi çıktıktan bir iki ay sonra kapış kapış satılan Pegem KPSS 10'lu Alan denemesini satın alıp sınava 2-3 hafta kala her gün bir deneme çözerek zaman konusunda kendinizi ayarlayabilirsiniz. Zaten konuyu iyi bilen ve gerektiği kadar soru çözüp pratiklik kazanan arkadaşlara 10 deneme yetecektir. Benim gibi heves edip fazla deneme alıp sonra konu çalışıp eksikleri kapatmak daha cazip geleceğinden parayı sokağa atmayın. Bu sene özellikle muhasebede zaman sıkıntısı yaşanabileceğinden normalden daha fazla muhasebe sorusu çözün...
-
@odtüsbky eyw abi 2017 çıkmış pegemin zaten tavsiyene uyuyorum.
-
@espresso Hocam onu şimdi alma ama. Ekim 2016'da basılmış. Yeni sistemdeki soru sayılarına uygun değil. Yeni sisteme uygun denemeler çıkınca alırsınız.
-
657 5 li denemeyide 2017 diye aldım 2016 çıktı mecbur çözüyorum iyi oldu dediğin sağol.
-
Geçen sene çok deneme çözmedim konuların yavaş yavaş bitmesine yakın pegem ve muratın denemelerini çözmüştüm muratın denemelerinde iktisat ve hukuk gereksiz zor muhasebe maliye kpss ayarında..pegemde ortalama sayılır murata kıyasla daha kolay özellikle muhasebesi çok kolay gelmişti bana..Ben hukuk için özellikle soru çözümünün çok gereksiz olduğunu düşünüyorum konu tekrarı hayati derecede önemli..iktisat ve muhasebe içinse elinizde ne var yok çözmek gerekiyor..Başarılar herkese..
-
Yükseliş kariyerin iktisat soruları baya kaliteli gelmişti bana. Geçen sene başkent kariyer pegem murat beyaz kalem denemelerini çözmüştüm baskent kariyer baya hosuma gitti ama dışarı satışı yok sanırım
-
Pegem ve ihtiyacin 10lu denemeleri mutlaka cozulmeli.cok faydasini gordum .denemede ne yaptiysam hemen hemen ayni netleri yaptim toplamda
-
Muratin denemelerini zor ve gereksiz buluyorum.moral bozar ilk baslayanlar icin
-
Beyaz kalem de iyidir .yukselisin hukuk 10lu deneme de iyidir
-
Hortlatayım. Güncel deneme çözen dostlar önerilerinizi alabilir miyim?
-
arkadaşlar var mıdır, alan, çözen, öneren, tavsiyesi olan ?
-
murat iyi. savaş güzel, yükseliş fena değil
-
@davetsiz teşekkürler hocam
-
en son aldığım pelikan yayınları 7'li denemeyi herkese tavsiye ederim arkadaşlar genel anlamda iyi olduğunu düşünüyorum muhasebe kayıt odaklı sınava uygun zaman konusunda sıkıntıya düşülmeyecek tarzda maliye ve iktisat gayet iyi sadece hukuk soruları biraz uzun ve can sıkıcı
-
pegemin 40 soruluk yeni sisteme özgü denemeleri çıkmadımı hala ?