Süper Lig 2018-2019 Sezonu
-
Sukurler olsun ki Galatasaray’liyim.
-
@gmsmustafa Adanmış hayatların umududur Galatasaray
-
FENERBAHÇE!
-
Galatasaray lige yine hızlı başladı. İlk yarı sonuna kadar bu hız devam eder. Sonra bu durulur, ardından sazı yine eline alır. Görülen o ki lider kaldığı yerden devam edecek.
-
Trabzonspor 2-0 önde, belhanda atıldı.
-
@aliveli ikinci yarı +18 verilir büyük ihtimal.
-
Maça ne olmuş, takip etmiyorum da 3 - 0 yazıyor, doğru mu görüyor gözlerim. (Elf gözlerim neler görüyor.)
-
@agor doğru görüyon ikinci yarı neler olacak meraklıyım.
-
Ah be Fenerim ah bee bugün bari üzmeseydin yarın sınavım var halimiz yaman gibi ya Ersunnnnn hocaaaam
-
Canın sağ olsun Galatasaray olsun da umarım o Belhanda'yla bir yerlerde karşılaşmayız umarım.
-
Bu milli takım aralarına bir tek ben mi ayar oluyorum? Kulüp maçlarının tadını veremiyor.
-
Bu sene beklediğim keyfi alamıyorum lig'ten. Bir takım alıp kopacak gibi duruyor, beklenilen mücadele olmayacak diye düşünüyorum.
-
@sınavsayar muhtemelen o takımın adı Galatasaray olur. Beşiktaş ve Fenerbahçe mental olarak lig maratonuna hazır değiller.
-
@evandro hocam keyifli bir lig olur diye pasolig aldım valla izlenecek takım yok gibi de hayırlısı bakalım.
-
@sınavsayar Ses getiren oyuncular azaldı hocam artık sıradan futbolcular izleyeceğiz.Bu nedenle keyif alması zor.Şöyle genç yetenekler çıkarsa heyecan verebilir.Geçen sene de başlarda güzel sonlarda kalitesiz bir lig görüntüsü vardı.
Bence hiçbir takımın tek başına alıp götürecek gücü yok.Fener'de devre dışı kalır demiştim 1 ay önce Konya galibiyeti kötü oldu.Cocu kredi kazandı.Bjk,Başakşehir,Gs götürür. -
@sınavsayar tamam kur problemi var anlarım da arkadaş mevcut oyuncularda oynamaya mı gelmiş saha da iki tur atıp çıkıcam diye mi gelmiş. Zerre arzu yok oyuncularda bizim halı saha maçlarında daha hırslı tipler var yeminle diyorum bak.
-
@evandro büyük paralarla beş para etmez adamlar prim yaptı gitti hocam. Avrupa'da kadrodışı adamlar burada iki gol iki asist yapıyor, sonra antrenmana çıkmıyor.
-
yine 1-0 olsun bizim olsun deyip aldın maçı galatasaray.
-
Beşiktaş da aldı maçı bakalım Fener ne yapacak.
-
@aliveli ince ince giderken ne zaman gaza basamağını bilir Fatih hoca. Bir de Trabzonspor var bu sene. Güzel işler yapacağa benziyor, özellikle kendi sahasında af yok.