VDK'da Beklenmedik Gelişme !
-
Yeterliliği veren üstatlar tekrar yeterlilik sınavına sokulacak. 10 ve 11. promosyon tekrar müfettiş yardımcısı olacak! Yakında çıkacak olan düzenlemenin detaylarına göre mayıs ayında sınav var !
-
maliyede bir şeyler beklendiği belliydi bu muymuş arkasındaki olay
-
Hocam haberi bende duydum, sanırım yeni bir KHK bekleniyor ve yeterliliği verenler 2009. 2010. ve 2011. yılında sınava giren, sonrasında VM olanlar yeniden sınava dahil edileceklerdir. Başta bende inanamadım, bu haber doğruysa KHK iLE BİRLİKTE 1500'e yakın Vergi Müfettişi, Vergi Müfettiş Yardımcısı yapılıp yeniden yeterlilik sınavına sokulacak
-
Maliyede sınav açılmıyor diye bizler üzülürken bir de bu haberden sonra birileri memurluğa düşülürse sıkıntı artıyor demektir. Hakkımızda hayırlısı olsun da işler karışıyor
-
Ağam ben iptalim. P35'ler gibi bu haberden sonra P40'larda iptal desenize bu sene hiç sınav beklemeden 2017 kpss'de 85+ yapmak farz oldu
-
@üstat biraz daha detaylandırabilir misin ne anlama geliyor bu söylediğin vmy ilanı bekleyenlere ne gibi bir etkisi olabilir
-
@ilanbekleyenadam Hocam ben açıklama yapayım sana iki promosyonu tekrar sınava sokmak demek kafadan 4-5 ay gibi bi süre ki kurum kendi içindeki pislikleri temizlemekle uğraşırken ki yeterlilik sınavı dillere destandır yeni alım yapmakla uğraşmayacaktır ki soruların çalınma ihtimali konuşuldu. Kısaca 2017 kpss puanıyla tüm kurumlar temiz alım yapacak benim tahminim
-
Üstat biraz açıklama ve biraz daha detay verirmisin alım olacak beklentileri vardi o zaman biz ümidi keselimmi vmyden onu geçtim gib ide etiklermi
-
Eğer vdk bu kadar ciddi bir düzenleme peşindeyse şuan yakın zamanda bir ilanın gelmesi çok zor,kurum içi sıkıntılar henüz halledilmemişken böyle birşey yapmak mevcut kadroya güvenin sıfır olduğunu gösterir inşallah gerçek değilde duyumdan ibarettir yoksa bizim puanlar için vmy hayal olur
-
Bir grupta da bayan bir arkadaşımız tarafından şunlar yazılmış arkadaşlar: Hatta tarih bile verebilirim. 20 ocakta karsilastm hocamla. Bana.sinavlarimi sordu. Ben de alim.yok.dedim. O da dedi.ki bekle,her serde bi hayir vardir. Mesela benim.esim dun haber aldi. Alt promosyanlarinin.sinavlari iptal olmus.hic bi suclari yok.sinava girenlerin dedin.kpmisyondan biriyle.ilgili bi sey oldugu gerekcesiyle iptal etmisler hala şoktayiz dedi. Bunun da 19 ocakta ogrenildigini soyledi. Ben de sasirdim hatta baya.
-
9.promosyon ataması 30 Eylül 2016 yapıldı 10. ve 11. promosyonları ne zaman atamışlar ki vdk sitesinde duyrulurdu normalde
-
@Rorschach159 dostum arkadaş 2010 ve 2011 de girenleri kastetmiş şu an en son 9.promosyon atandı zaten 10 promosyon için sınav daha yapılmadı onu bekliyoz zaten
-
@Affectio-Sctts Bende diyorum nasıl oluyor o iş 11 yılında kuzenim vmy olmuştu o bahsediyordu böyle bi durumdan zaten hayırlısı olsun inşallah kurunun yanında yaş da yanmaz
-
Arkadaşlar şöyle bir sıkıntı var : Vdk'da Vmy adı altında birleşme 2011 yılında gerçekleşti. Bu tarih öncesi Guy ve Vergi Denetmenleri ortak sınavla alınıyor sonrasında aldıkları puana göre kimisi Guy, kimisi Vd yapılıyordu. Hatta bu konuda bazı haksızlıklar yapıldığının haberleri olmuştu: puanı yüksek olanların Guy yapılırken, düşüklerin Vd yapıldığı yönünde haberler. Benim aklıma ilk gelen bu oldu, eğer yetki ve yeterlilik sınavlarında şaibe söz konusu ise mülakat aşamasında da ciddi problemler var demektir. Bu iş bana sorarsanız GUY sınavlarına da sıçrar. Maliyede yaşanacak şoklara hazır olun diyorum
-
2017 yılı puanıyla bir alım gerçekleşirse gerçekleşir.2016 puanı vmy için suya düştü yanlış mı anladım?
-
@eomer Benim nacizane fikrim öyle gerçi kafası aydınlanmış insanlara fikir beyan edince adını troll koyuyorlar onlara hep yeşilliklerden bahardan güneşten bahsetmek gerek yoksa düşman ve troll oluyorsun seni tenzih ederim hocam
-
............
-
Şimdi vergi müfettişleri vmy statüsüne gecirilecek ve yeterlilik sınavına tabi tutulacaklar. geçemeyen fetocu mu demek olacak ve devamında ihraç edilecek ya da gecemeyenler düz memurluğa mi gecirilecek. anlamadım ben. peki bu durum lehimize mi. zannimca kpss öncesi vmy alımı olmayacak. 2017 sonrasına kaldi.
-
@üstat Mayıs'taki sinav bunlarin yeterliligi mi
-
Vdk'da çalışan birisi olarak söylüyorum. Sınavın iptal olma nedeni komisyonda usule uyulmaması o kadar, altında başka bir şey aramayın. Komisyon üyelerinin belli bir yıl fiilen müfettiş olarak görev yapmış gerekirken bu kural gözden kaçmış. Kimsenin bu tekrar yapılacak olan sınavdan eleneceğini sanmıyorum.