PTT GİŞE(PAZARLAMA) ANKARA
-
Arkadaşlar ankara gişe(pazarlama) beklediğiniz doğru sayılarını burada paylaşalım, ilk paylaşım benden gelsin 80 doğru.
-
@yigido89 81 doğru saydım. Acaba ne zaman açıklanır?
-
@iktisadiyen bence bayramdan sonraki hafta açıklanır. baklım ankara kaçla kapatacak ilk 85 içinde yer alabilecek miyiz ?
-
Sayıştay denetçiliği sınavına girmeyen, YDS'si olamayan ve ne kadar ibf kpsszede olan varsa rakibimiz işimiz hayrola
-
Kaç kişi alacaktı Ankara bilgisi olan ? Ben pazarlamaya mı başvurdum normal gişe ve büro görevlisine mi hatırlamıyorum da
-
Sanırım Ankara için 80 üstü bir puanla kapatacak gibi görünüyor. Sınava giren arkadaşlar ne düşünüyor?
-
Ankara 80 üstü olursa 1 kişi alan iller 99 la kapatır heralde
-
@ert ankara pazarlama 85 kişi alıyor.
-
@antimülakat bence 75-80 bandında kapatacak ama fırtına öncesi sessizlik var sanırım ankara için sınava girenlerden ses soluk yok
-
@duyumcu umarım bir guy faciası olmaz bunda da
-
Ben göz ucu baktım cevaplara rahat 20 den fazla yanlışım var..70 falan gelir herhalde..ortalamayı düşürüyorum yine iyisiniz :)) hayırlısıysa olsun inşallah..
-
70-80 arası bekliyorum bende.kacla kapatır hiçbir fikrim yok.ne zaman açıklanır acaba eylüle kalır mi
-
81 doğru
-
sınav eylül sonu gibi açıklanacak diyorlar ben ağustosun son haftası bekliyordum ama kısmet artık, bu kadar mıyız ankaradan girenler arkadaşlar yeşillendirelim buraları
-
Arayanlar olmuş Ekim ayında açıklayacağız demişler
-
@cengower süreler gittikçe uzuyor maşallah valla
-
@yigido89 aynen öyle bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun bakalım
-
79,59 puan almışım sıralama yok
-
80,62 benim de
-
72, küsür de benden.. 133 kişi alınacak diye gördüm ilanda Ankara gişe pazarlama..