Manisa demirci/gördes e talibim bizim köye 30 dk mesafe köyde evde var lojman istemem alırım bitane toros (yolları kötüdür rakım:1000 civarı) üç beş küçükbaş hayvan alırım dedemin koca tarlası var kiraz fasulye domates patates ne ararsan ohh miss
ert tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
@marxistkeynesyen Evet 2-3 ay önce %99 açılacaktı..ancak bu değişikliklerden sonra alımda bi değişik olur mu olacak mı önümüzdeki hafta içi bilgi alıp paylaşırım.
-
RE: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@yasaklı ben de merak ettim sonuç bu
Nişan için de aynısını düşünüyordum. Denedim güzel oldu :)) nikahta keramet var demişler
-
@duyguuu37 Ordaki sempatik dayının yalancısıyım :))
-
RE: 2018 KPSS İktisat Sorulari
@omer ben de öyle yaptım ya okul yıllarından kalma bilgilerle..bırakın ölsünler kafasında bir düşüncesi var diye şey ettim inşallah doğrudur :))
-
@olursaolur bir arakadaş 85 le kapattığını yazmış.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bazı arkadaşların Ankara’da kalacak yer sorunu olduğunu okudum. 2 kişi için boş odada yer yatağı yapabilirim.. yok yerde yatamam diyorsanız benim yatağımda da misafir edebilirim ben yerde yatmayı severim
evim kurtuluş metrosuna yakın sınav yerine ulaşım rahattır metroyla 15-20 dk.. ilgilenenler mesaj atsın.
-
RE: GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ MESLEĞİ
1-2 ay önce Ankara'da 25-30 yere cv mi yolladım. Maalesef geri dönüş yapan olmadı. Sadece 2 tanesi olumsuzda olsa geri dönüş yaptı. Bu mesleği istiyorum ama Ankara'da biraz zor gibi.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@haticeaydinn soru niye iptal oluyor pardon. İki doğruyuda bulmuşuz bulamayanlarada aynı puan mı sayılacak şimdi? Saçma. İki doğrudan birini işaretleyenler doğru sayılsın iptale gerek yok.
ert tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ MESLEĞİ
1-2 ay önce Ankara'da 25-30 yere cv mi yolladım. Maalesef geri dönüş yapan olmadı. Sadece 2 tanesi olumsuzda olsa geri dönüş yaptı. Bu mesleği istiyorum ama Ankara'da biraz zor gibi.
-
@gencnsn Cevap bekliyorsanız önce siz benim soruma veriniz.
-
@xyz12 adı neymiş bu arkadaşın forumda yok sanırım
aradık bulamadık. 5. De başladı bugün. Sıra 6-7-8-9 ve 1 ay içinde kısmetse 10. Olan bana gelir. Tabi kısmetse. 7-8-9. Sıradaki arkadaşlar burda mısınız acaba? çağırırlarsa gidecek misiniz?
-
@gencnsn kaçıncı yedek olduğunu neden söylemek istemiyorsun?
-
@ekonomistik 4 e kadar çağırıldı diye duydum ama.. 5-6 olabilir mi ?
-
@gencnsn kaçıncı yedeksin?
-
@hikmetbey, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
İstanbul katılım 3. Yedek çağrıldı.
Kaldı 7