@mulki̇ çok kötü bir durum ya belli bir katsayıyla çarpılırsa eğer kendimizi 80 bandının üstünde bulacağız hayırlısı az da olsa bir umuttur yaşamak be diyorum teselli veriyorum kendime
YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mulki̇ 78 doğrum var
-
@north-remembers sınırdan kastım buydu
aynı durumdayız
-
@mulki̇ çok kötü bir durum ya belli bir katsayıyla çarpılırsa eğer kendimizi 80 bandının üstünde bulacağız hayırlısı az da olsa bir umuttur yaşamak be diyorum teselli veriyorum kendime
-
@north-remembers 79, 78 çok fark etmiyordur galiba. inşallah 75 e kadar düşer nihai liste için de daha çok şansımız olur
-
@ir06 İnşallah
-
@north-remembers " insanları canlandıran emeldir öldüren yeistir." Olsa da olmasa da bu her daim düsturumuz olmalı
-
f5 e basıp dururken ales sınav giriş belgelerin açıklanması :((
-
16 da dgs yerleştirme sonuçları geldi..14 ve 16 iyi işliyo
-
@mavkav kardeşim bana da öğretsene yaw nereye bakiyonuz siz :))
-
@çölkaplanı https://www.osym.gov.tr/ sağ tarafta duyurular var kardeşim oraya düşüyo:))
-
@mavkav Bugünlük umutlar bittiyse yeni umut benden gelsin
Yarın 16-18 aralığını bekleyelim açıklanması için -
@idyah bugün çok umutluydum hocam yarın inşallah sizin dediğiniz çıkar da biter bu zulüm.
-
@mavkav 17 civarıda bir bakalım belli olmaz
-
Arkadaşlar, sizce sorular gerçekten çok mu kolaydı yani 80nin üstüne çıkma ihtimali var mıdır, ben yeni mezunum da haliyle sınav tecrübem yok inşallah olmaz da orası ayrı
-
@north-remembers kpss yi sanırım 17-18 arası bir zamanda açıkladılar neden olmasın hemen umutlandım hocam telefona bakmaktan bıktım
-
@mavkav Sanırım kaymakamlıkla birlikte açıklayacaklar ondan bekletiyo olabilir yskyı da az kaldı bakalım
-
@ir06 yani kısmen kolaydı diyebilirim ama ne kadar iyi olursan ol sınav bu basit hatalar yapabiliyorsun. Göreceğiz bakalım
-
@mavkav ben ana ekrana kısayol ekledim direkt giriş yapıyorum 5 dakika da bir sayfa yenileme kpss evet bu zaman dilimlerinde gelmişti hayırlısı
-
@north-remembers bunu tecrübe ettim diyebilirim
-
@ir06 tecrübe ede ede kazanacağız inşallah