YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah evet hocam seksen altında baya bir yığılma var. Heyecan tavan beklemek tek çaremiz. Üzülen de olacak sevinen de hayırlısı.
-
@north-remembers Son açıklamayla birlikte herkesin kaderi 874. kişiye bağlı Umarım düşük kapatır..
-
@idyah 874. Kişi kader çizgisi olacak resmen ya
-
@north-remembers Aynen hocam En kötü dediğim hesaplama şeklini seçmiş Ösym gene şaşırtmadı
-
@idyah ösym bizleri ne zman şaşırttı ki hocam
-
@north-remembers İnşallah 70le kapatır da herkes şok olur böyle büyük şaşırtma olamaz
-
@idyah 75 e kadar düşme ihtimali var mı
-
@ir06 Son açıklamaya göre bana göre malesef yok ama umarım düşer hocam. Tabi yığılmanın nerde olduğu belirleyecek bunu. 80 de olabilir 75te olabilir şahsi düşüncem fazla düşmeyeceği yönünde bunu ilk kez söylüyorum hesaplama yöntemini öğrendiğimiz için..
-
@idyah ben de sizi gibi düşündüm
-
arkadaşlar forumun yaptığı net sıralamasına ekleme yapıynuz mu
-
@çölkaplanı Şu saatten sonra trollerden başkasına yaramaz hocam o liste bizi üzer
-
@idyah troldeğilim dostum ya
-
@çölkaplanı Estafurullah hocam sizin için demedim benim için sakıncası yok yapılmak istenirse yapılsın ama sonuç açıklanana kadar katılım ne olur katılanların kaçı troll olur tahmin edebilirsiniz siz de
-
facebookta anket oluşturulmuş sayı azda olsa 75-80 aralığı ve 80-85 aralığı arasında fark çok az ben 76 77 gbı kapatır diyorum 874. aday 75 alırsa gör coşkuyu
-
@dibace Hocam anket beni troller işaretledi diye bağırıyor
-
https://i.hizliresim.com/lZgb3k.jpg bu daha kapsamlı
-
@mulki̇ Mantıklı dağılım bu şekilde olmalı daha gerçekçi geldi bana aşağıya indikçe sayı artıyor
-
Hiç bir sınav sonucunu böyle heyecanla beklemedim : )
-
@hukuksever, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Hiç bir sınav sonucunu böyle heyecanla beklemedim : )
Neden? Seçim müdürlüğü sizi çok mu heyecanlandırıyor hocam
-
1 doğru 1 puan açıklaması, şu meşhur hocanın açıklaması, sürecin yaklaşması.. umarım hoca haklı çıkmaz