2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@guyadayadayı kısa zaman beklemedik guy için çoğu kişi zaten kpss ye de tekrar hazırdı guy içinde kimse boş girmedi sayılır sorular kolay olmasa bile yapıldı
-
@rybczynski2 aynen kuralım iyi olur bakalım toplanır yavaş yavaş herkes
-
@hazals @guyadayadayı 56 kişi olduğumuz için dguy listesini taradım hem dguy hem guy listesinde olan Manisa’da 8 kişi, yanlış bakmadıysam
-
@hazals @guyadayadayı Manisa icin GUY ya da whatsapp grubu varsa beni de haberdar eder misiniz arkadaslar?
-
@aydinata44 kuran olursa katılırım biri öncülük etmesi lazım
-
@hazals öyle süreç artık hızlı ilerlemiyor maalesef . Hayirlisi olsun bakalım mülakat erken olurdu su süreci kısa zamanda atlatırız insAllah
-
@guyadayadayı @hazals @aydinata44 numaranızı özelden yazın kurayım burayı Manisa başlığına çevirdik
-
İstanbul için wp var mı, mülakat için açilirsa paylaşır mısınız
-
@rybczynski2 yolladım ben kur sen kardesim
-
@falanfilan iki listeyi karşılaştırmak lazım acaba kaç kişi ortak. İkisini de kazanan olursa dguyu seçecektir muhtemelen. Bu sefer istanbul yedeklerin şansı artar. Büyük çoğunluk dguy yanında guy için İstanbul’u yazmış gibi düşünüyorum bayağ konuşuldu bu konu.
-
@ozkan1983 hocam beni de eklemeniz mümkün müdür acaba?
-
@alika28 ben birkaç yoruma baktım izmirden falan da çok kazanan var, hatta gerçekten çok başarılı kişiler. Bir de iş müfettişliği sonucu bekliyorlar. Gerçekten şu sonuç açıklanırsa mükemmel olur bizim için. Dguy bir de hemen hızlıca yapılıp sonuçlansa mülakata büyük sevinçle gidilir dguy olmazsa.
-
@falanfilan hocam varmış bir arkadaşa yazdım gördüğünde ekler inşallah
-
@alika28 sonra link atar mısınız özelden teşekkür ederim şimdiden
-
İstanbul için 160 kişi imiş iki listede ortak olanlar.
-
@mrnobody çok iyi bir rakam hocam. Yedeklerin çok şansı olabilir eğer 160 ise
-
Arakadaşlar gecen yıl 14 mayıs sınav 4 ağustos mülakat yerleri ilam edilmiş,18 eylül -6 ekim arası da mülakatlar olmuş bizim de bu şekilde olursa kasım gibi mülakatlar olur şubat gibi de işe başlama tarihi olur ama belki süreci kısa da tutabilirler gecen yila göre.
-
@eliff umarım öyle olur hocam çok bekledik sonuçları mülakat tarihi icinde bu kadar bekletmezlerse Kasım gibi mülakat görürüz ama iste son zamanlarda geç olması bazı şeylerin bizleri ürkütüyor
-
@guyadayadayı yok gecen yil ki surecden uzun olmaz ama ins daha kısa olur
-
@alika28 arkadaşlar vmy sınavının da yapılması şansları çok artırır herkes için hatta muhteşem olur o sebeple vmy için etkinlik düzenlenmesi lazım bi an önce bu çok önemli lütfen