Dışişleri Aday Meslek Memurluğu 2018
-
Arkadaşlar, bu sene sınav açılacak mı acaba; bilgisi, duyumu olan var mı ?
-
@ottovbismarck ben de bekliyorum sınavı sonbaharda ilan verilir diye duymuştum
-
@roadrunner evet, umarım YDS'yi bekliyorlardır
-
Yine en çok 95'e mi düşer acaba?
-
Keşke kpss p34 istese bu sene.
-
@por-favor geçen sene 90 ile kapattı. Kim memurluğu 93.75
-
Bu sene gelecekse fazla zamanı kalmadı. Dışişleri ilanları en erken gelen ilanlardan biri.
-
Rica etsem kısa ben genel bir Bilgi verebilir misiniz? Yeni mezunum, Yds’den kaç almak gerekiyor genelde. Kpssye girmedim daha önce 2019 yazın girmem gerekiyor galiba kaç puan almak gerekiyor. Sonra da bildiğim kadarıyla kendileri bir sınav yapıyor orada nasıl bir süreç var zor mu sınavları çok. 2. Yabancı dil ne kadar katkı sağlar
-
bekleyenlerden biri de benim. umarım açılır bu sene de..
-
@12-07-2018 ingilizce ise üç aşağı beş yukarı 95 gibi bir YDS puanı iş görür. o civarlar kapatıyor.
-
@12-07-2018 kpss istemiyor Kurum artık. YDS ile sınava çağırıyor. Geçen sene 90 ile kapattı.
-
Kasım ayı için ilan beklentimiz var. Gelmemesi için de bir sebep yok, hala personel eksikliği konusunda sıkıntı yaşıyorlar.
-
arkadaşlar var mı bir duyum ? bekleyelim mi bu sene için hala ya da 2019 başlarına. yoksa artık umut yok mu şu ilan güzel olurdu bir keyiflenirdik...
-
@foucault sizin YDS kaç civarı? Benim de hedefim MM ama YDS 80.
-
Dışişleri meslek memuru alımı kesin gözüyle bakılan alımlardan biriydi. Hala ses yok biraz karamsarlık yaratsa da ümit var.
-
Bu bakanlığın üçte ikisi ihraç edildi diye biliyorum fakat buna rağmen alımlar ço kdüşük. Bir de yds 90 üstü kapatıyor.
-
@öğrenci hocam ydsciler tam da o yüzden istiyor bu ilanı :.)
-
@foucault Evet düşününce çok mantıklı,epey kadro açılır diyoruz ama fiiliyatta tam tersi oluyor maalesef .... De umarım yıl bitmeden gelir
-
Baya iyi olmanın dahi tek başına yeterli olmadığına yüzde yüz emin olduğum kurumlardan bir tanesi.
-
@antimülakat yurtdışı tecrübesi (master vs.) mutlaka gerekli. İkinci bir dil de öne çıkarır.