2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
#ysk #müdür #müdürü #seçim #mülakat #seçimmüdürü
-
Mülakata kalacak arkadaşlara başarılar buradan devam edelim.
-
acaba mülakat ne zaman olur?
-
haftaya ysk listeleri yayımlar umarım
-
Şimdi arkadaşlar 81 puanım var mülakata kaldım mi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
-
@ertuğrulbey şuan için kimse bilmiyor hocam, hele biraz daha sabredin..
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
Şimdi arkadaşlar 81 puanım var mülakata kaldım mi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Biz 81 alanlar olarak şimdilik bekliyoruz, mevcut tabloya göre mülakata kalamadık ama Kurum içinden girenler ayrıştıktan sonra 80-81 puanlara da sıra gelebilir
-
Birisi wp grubu kursa burdan zor oluyor girip çıkmak
-
Ben de diyorum millet nereye gitti ? O.o gormemisim buraya tasinmisiz
-
ysk listeleri ne zaman yayımlar acaba?
-
bu arada çok yüksek kapattığını düşünüyorum.
-
@mavkav hocam haftaya diye söylentiler var ama doğruluğu tartışılır..
-
@hassan herkes nasibini yaşar hocam haftalar öncesinden 82 ile kapatacağı söylentisi gerçekten doğru cıktı, umarım hak eden insanlar girer.
-
@mavkav umarım hocam. Bazı arkadaşlar bu duruma oldukça sinirlenmiş gözüküyor da bana gereksiz geldi. Eğer sorular sızdırılsaydı amenna.
-
@mavkav, içinde söyledi: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
bu arada çok yüksek kapattığını düşünüyorum.
Yüksek kapatmadı bence, yanlış doğruyu götürmüyordu ve zor bir sınav değildi.
-
Mülakata kalmış bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Sınav sonucunu heyecanla bekledik şimdi mülakatı bekleyeceğiz. Foucault'un mimik kalbi bu heyecana nasıl dayanacak bilmiyorum.
-
@pirinçkimirinçki işte insan buruk bir sevinç yaşıyo kardeşim , 81 ile 80 le arkadaşlarımız giremedi, bence çok kolay değildi .
-
@pirinçkimirinçki hocam uzmesinler beni haftaya su liste ve takvimi yayinlasinlar.
-
@mavkav hocam evet ben de bir iki haber aldim. Burdan mulakatta yarismak istedigim forumdaslar vardi. Ama her seyde bir hayir vardir. Kimse moralini bozmasin.
-
arkadaşlar mülakat için bi çalışma yapalım, ysk katiplik mülakatında sorduğu soruları derlemeye çalışalım bakalım neler sormuş, bizim forumdaki paylaşımlarda yazılan mülakat soruları şu şekilde olmuş, çok az kişi mülakat sorularını paylaşmış.
1-sivas kongresi
2neil amstrong
3ohal nedir
4kadınlara seçim hakkı ne zaman verildi
5şehit edilen savcının adı