GUY ANKARA 2018
-
@antimülakat hay sen çok yaşa.. Herkes bi grup kurup geçiyor kuytu köşeye :))) bu forum hepimizin biz birlikte güçlüyüz.
-
@miss-smith eyvallah kardeşim, eksik olmayasın. Burada yazılan kalıyor, önümüzdeki yıllarda da yararlananlar muhakkak oluyor. Oysa wp'lerde kavga dövüş kıyamet ondan sonra grup dağıldığı ile kalıyor. Bizde isteriz herkes dilediği başlıktan, dilediği kadar yararlansın, diğer başlıkları ileti olarak görmesin ama forumda ancak bu kadarı oluyor. Bence wp kadar da kullanışı kolay bir foruma sahibiz. Bu nedenle sadece ilgili olduğu başlığı takip edenler için wp'nin çok fazla gerekli olduğunu da düşünmüyorum.
-
düzenlenmiştir.
-
@miss-smith, içinde söyledi: GUY ANKARA 2018
@antimülakat hay sen çok yaşa.. Herkes bi grup kurup geçiyor kuytu köşeye :))) bu forum hepimizin biz birlikte güçlüyüz.
@caglarr Merhaba, ! işaretli tepki bana ait. Ancak ben 6 ay öncede rahatsızlığımı dile getirdim. Ayrıca Whatsapp gruplarından haber getiren arkadaşlara 'lütfen paylaşımlarınızı forumda yapın' diye özelden mesaj yazdım.Mülakat aşamasına kadar her türlü bilgiyi forumdan edinip mülakat aşamasına gelince hadi biz köşeye çekilelim, ama o whatsapp gruplarında da aklımıza bir soru takılınca foruma gelip Pareto'ya sorularım boyutuna geldi. Size böyle davranılsa siz ne hissedersin? Ben yasaklardan yana değilim elbette kendi alanlarımızı oluşturabiliriz ama forumda oluşacak bilgi aktarımını yıkmadan.