Oradaydım! Her Şeyi Gördüm, Biliyorum!
-
Arkadaşlar başımızdan geçen tuaf, sıradışı ve beklenmedik olaylarla nadiren de olsa gündelik hayatın içerisinde karşılaşırız. Kimi zaman da başkalarının başına gelen bu türden olaylara tanıklık ederiz. Bazen anlatılması güç, bunu nasıl yaparlar diyebileceğimiz türden şeylere bile şahit oluruz. Bende birilerinin paylaşmayı düşündüğü olaylar, hikayeler için böyle bir başlık açmak istedim. Biraz itiraf, biraz sır paylaşma tadında ilginç bir başlık açmanın vakti geldi diye düşündüm. Bakalım, neler gelecek? İlginç, korkunç, üzüntü verici veya beklenmedik her şeyi paylaşabilirsiniz. Keyifle dinlemek isteriz.
-
Koş koş bak tam senlik bir başlık açılmış @paretowilfredo
-
@möözun Kim bilir anlatırız biz de yaşanmışlığımızı biraz biraz güzel dost. Önce dostlar başlasın
-
@paretowilfredo başlasınlar bakalım neler gelecek.
-
Bir üniversite hocasının aldığı kitap, dergi vs. gibi hediyeler ile öğrencilere finalde kaç puan gerekiyor diye sorup o notu verdiğini gördüm ve biliyorum! Potu hemen yükseltmeyelim!
-
@antimülakat Tanıyorum sanki Şşşşş...
-
@paretowilfredo ses etme, çok kötü adam değildi ama öyleydi işte, yanlış mı dersen bence yanlış!
-
@antimülakat Kendisinin çeşitli bitki yapraklarına de ilgisi vardı der susarım
-
Gözler acaba ne pazarlıklar gördü, ne anlaşmalara tanıklık etti, kulaklar ne yalanlar ve tehditler duydu. Bunları yazmak da cesaret ister yalnız @paretowilfredo @Antimülakat , herkes her yaşadığını her yerde söyleyemez.
-
Hani yer yerinden oynar derler ya, işte öyle bir şey.
-
Herkes ordaydı ben de dahil. Buyuk bir soz verdik dağa taşa inat. Her seyi biliyor ve görüyorduk. Hatta hicbir şeyi bu kadar net ve dogru gordugumuz,bildigimiz olmadı. Hep bir agizdan misakımıza sadık kalacagimiza and içtik..
Sonraları unuttuk.
Evet ordaydık ve çok net gördük.
Bir kez daha şahit olacağız.
Unutmamak hep anımsamak dilegiyle.. -
Bi hocamiz vardi. 5lira bile etmeyecek kitabini anlasip 40 50 liraya sattirirdi. Kitap sayfa numaralarini verip kitap acik sinav yaptirirdi. Cani sagolsun AA ile gectik 2_3 dersi bizim verdigimiz paralarda alkole gitti hep.
-
Madem hocalardan açtınız bende benzerlerini yaşadım.Lise 2'de matematiğim 1'di ikinci dönem kursa gittim nasıl olduysa 45 ile geçtim.Geometri'de aynı şekildeydi hatta dönem ödevi almıştım.Hoca bir cami verip geometrik şekillerini bulup yazıya dökmemi istedi.Ben internetten camiyi bulup resimleri indirdim.Birgün önceden de üstüne yemek döktüm öyle teslim ettim.Hoca bu ne dedi bende akşam yemeğim hocam çıkaramadım dedim.Buna rağmen 45 ile geometriyi de geçmiştim.İyi çocuktum ama arka sıralarda biraz kaynadım sanırım.Arka sıradaki hokkabazlarla öndeki dahiler arasında gidip geldim.Belli süre sonra öndekilerle iletişim kesildi tabi.Hocalar da iyilik mi etti kötülük mü bilmiyorum ama sistem böyleydi