TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

KPSS B
    gtb personel alımı 2018
    227
    2180
    590507
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      brs Son düzenleyen:

@muhafaza123456 hocam aradım sordum teslim olduysa sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum kaldı öyle

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        brs @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams hocam yarın ad soyad versem kontrol edebilir misin bi sorsan belki söylerler?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • D
          didos88 @brs Son düzenleyen:

@brs bende bakanlığa giden arkadaşımla sordurdum cevap vermiyolar çok fazla evrak var bakamayız eksik olursa biz ararız demisler

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • B
            brs @didos88 Son düzenleyen:

@didos88 ben evraklarımdan eminim sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum da belgeler oraya kesin ulaştı mı? Ptt gönderi takibinde teslim edildi yazıyor ama nedense güvenemiyorum. Stres oldum biraz

D M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • D
              didos88 @brs Son düzenleyen:

@brs bende aynı durumdayim ama yapcak bisi yok yarın son gün bi problem çıkacağını sanmam

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                muhafaza123456 @didos88 Son düzenleyen:

@didos88 düşünsene belgeler aralarda bir yerlerde kaynıyor , yada taşınırken aradan kayıp düşüyor.

• M
                  muhafaza123456 @brs Son düzenleyen:

@brs hangi sehirdesin hocam ben keşke ankaraya gitseydim diyorum. Stres oldum. Malum bazı memurlar biraz umursamaz davranabiliyor.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Y
                    yourdreams Son düzenleyen:

Sorarım tabi nasılsa gidicem denerim en azindan

• 0
                      0626 Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu alım Sözleşmeli olduğu için malum bir belirsizlik var ortada sözleşme şartları ne olacak maaşlarda bir farklılık olacak mı bu konularda bilgi alabilen oldu mu?Belki bakanlıkta tanıdığı olan varsa öğrenmiştir bir şeyler.Belki 15 gün sonra işe başlayacağız ama hiç bir bilgimiz yok hala.

• B
                        brs @muhafaza123456 Son düzenleyen:

@muhafaza123456 yok hocam ya paranoyaklık olur o iyice bende diyorum Elden versem daha iyiydi ama gerek kalmıcak bence olacaktır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • D
                          didos88 @muhafaza123456 Son düzenleyen:

@muhafaza123456 yapcak bisi yok o da bi ihtimal

• D
                            diablo6146 @0626 Son düzenleyen: diablo6146

@0626, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

Arkadaşlar bu alım Sözleşmeli olduğu için malum bir belirsizlik var ortada sözleşme şartları ne olacak maaşlarda bir farklılık olacak mı bu konularda bilgi alabilen oldu mu?Belki bakanlıkta tanıdığı olan varsa öğrenmiştir bir şeyler.Belki 15 gün sonra işe başlayacağız ama hiç bir bilgimiz yok hala.

Dostum sartlar iyide olsa kotude olsa mecbur gidecez yillardir atanamadik 15 gun daha bekleyivermekte sknti yok 😀

• A
                              alika28 Son düzenleyen:

Arkadaşlar keşke elden verseydiniz kafaniz rahat olurdu. Ben özelde çalışıyorum zar zor izin aldım binbir dertle bir günlük. geceden çıktım sabah teslim edip hallettim. 9unda kura çekilecek ay sonuna işe başlanacak dedi görevli memur. 29 ekimi kastettiği açık üçüncü havalimanı açılışı oraya da bayağ alım olacakmis. Benim anlamadığım ne başvuru esnasında ne de belge teslimi esnasında güvenlik soruşturması ile ilgili belge vermedik yapıldı mı yapılacak mı ya da atandıktan sonra çalışırken yapılması mümkün mü? Ne dersiniz.

Bir insan bir insana elbette yeterdi.

• Antimülakat
                                Antimülakat Son düzenleyen:

YEDEK LİSTESİNE DAHİL EDİLMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN HAKKI TALEPLERİNİ DİLE GETİRECEK BİR METİN HAZIRLADIK DOSTLAR!

https://www.tercihiniyap.net/haber/ticaret-bakanligi-20181-atama-sonuclarinda-yedek-aday-magduriyeti

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • D
                                  diablo6146 @alika28 Son düzenleyen:

@alika28, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

Arkadaşlar keşke elden verseydiniz kafaniz rahat olurdu. Ben özelde çalışıyorum zar zor izin aldım binbir dertle bir günlük. geceden çıktım sabah teslim edip hallettim. 9unda kura çekilecek ay sonuna işe başlanacak dedi görevli memur. 29 ekimi kastettiği açık üçüncü havalimanı açılışı oraya da bayağ alım olacakmis. Benim anlamadığım ne başvuru esnasında ne de belge teslimi esnasında güvenlik soruşturması ile ilgili belge vermedik yapıldı mı yapılacak mı ya da atandıktan sonra çalışırken yapılması mümkün mü? Ne dersiniz.

Ne belgesi vercen sen hersey devlette var zaten

• D
                                    diablo6146 Son düzenleyen:

Raporda imzalardan Bolum baskani yokmus yerine baskan yardimsina imza attirdim bi sknti cikarmi

• D
                                      duyguuu37 @diablo6146 Son düzenleyen:

@diablo6146 sorusturma bitti daha oncede konusuldu evrak tesliminde de bunu sordum,ve tabiki devlette tum secerimiz var,su an ki kazanan arkadaslarin ise baslamasi ay sonunu bile bulmayabilir

• D
                                        duyguuu37 Son düzenleyen:

@diablo6146 hocam pardon sizi etiket yapmayacaktim alinti yaptiginiz arkadasi yazmam lazimdi:) birde raporunuzu hastane o sekilde sorun yapmadi ise bir durum yoktur belki gec oldu ama yeni gordum ben
                                        Birde ek olarak artik mulakat listeleri belli olduktan sonra bircok kurum bankalar da dahil ufak tefek sorusturma isine basliyormus,herkese hayirli olsun insallah 9 ekimde kurrayi izleyecek olan varsa haberleselim😁

M S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • M
                                          muhafaza123456 @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 kurranın 9 Ekim'de olacağı kesin bilgi mi ?

• S
                                            sinek KVKK @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 bankalar ne sorusturmasu yapiyor hocam?

• 1
                                            • 2
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 75
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 73 / 109
                                            • İlk ileti