QNB FINANSBANK ILANI
-
Arkadaşlar sınav daveti alan var mı ?
-
@tercihiniyap ilan diye başlık açıyosun sonra gelmiş davetiye alan var mi diyosun. Açma kardeş o zaman. Zaten gizliden gizliye yürütmüşsün sen süreci, başvuru yapmissiin zaten . Başvuru süresi de bitmiş neyin başligi bu simdi
-
@richie-rich açıp internetten araştırırsan ilanı görürsün başvurduktan sonra davetiye geliyor zaten . Ne kadar kötü bir insansın. Yazma başlığıma istediğimi yazarım . Gizliden gizliye yürütmek nedir ya kötü kalbinize acıyorum .
-
@tercihiniyap tapulu malin heralde başlık
-
@richie-rich Evet tapulu malım seni ne ilgilendirir ya başlığım seni rahatsız ettiyse daha fazla durma bence . Isminiz görünmüyor diye insanlara kolaylıkla saldırmaniz hiç hoş değil . Saygılı olun biraz bence.
-
@tercihiniyap sinav ilani varken açsaydın acacaksan başligi. Is isten gecmis , gelip davet alan var mi diyosun. Git işine hadi senle ugrasamam
-
@richie-rich Davet alan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak için açtım başlığı pardonda başlığa da bu şekilde uzun uzun mu yazmalıydım ? Asıl şuan ben sizinle uğraşıyorum siz değil. Sizin gibi insanlar uzak dursun gerekirse paylaşimlarımdan ya çattık allah akıl fikir versin başka bişey diyemiyorum .
-
@richie-rich ilan da halen yayında ayrıca basligim guncelligini koruyor demektir bu .Gereksiz tepkilerinizi baska yerde dile getirin dikkat çekmekten başka amacınız olduğunu da düşünmüyorum kendinizi komik duruma düşürdünüz sizin gibilere çok bile laf anlattım zaten iyi akşamlar .
-
@tercihiniyap ya he he
-
@richie-rich şu cevabınızla kendinizi ele veriyorsunuz. 18-20 yaşlarında ergen insanlar değiliz “ya he he” diye cevap verilecek kadar.
Genel olarak yorum eklemem gerekirse “lütfen kimse kimseye fesatlanmasın.” Hepimiz aynı yoldayız. Vay haber verdin haber vermedin şu bu. Bunları geçin Allah aşkına.
Soruya gelinde de sınav daveti bana da geldi ama başvuru yaptığımı hatırlamıyorum. Muhtemelen genel başvuru ilanlarından dolayı davet gönderdiler.
-
@tercihiniyap ben aldım hocam mesaj geldi
-
@mbguy Anladim hocam peki hiç araştırma fırsatınız oldu mu ? Gişe olduğunu zannediyorum emin olmamakla birlikte. Başka şehire gitmeye değer mi acaba gerçi daha sınav var mülâkat var vesaire de yine de düşündürüyor
-
@serpilyayin hangi il için peki
-
bursa hocam siz ?
-
Sınav daveti bana da geldi Ankara için başvuru yapmıştım 10 ekime kadar sınavı tamamlayın demiş.
Ayrıca ilanı bu forumda görüp başvuru yapmıştım geçmiş başlıkları inceleyebilirsiniz. -
@serpilyayin benimde bursa hocam
-
@0626 insanlar ne olsada laf söylesem diye düşünüyorlar hocam malesef.
-
@tercihiniyap hakkımızda hayırlısı olsun hocam bi şansımızı denicez bakalım...
-
Hocam ilan yayında demişsiniz. Link atar mısınız? Başvurcak bir arkadaşım vardı kaçırdım diyordu geçen gün. Atayım ona da. @tercihiniyap
-
@möözun hocam yenibiriş uygulamasında gözüküyor bende fakat internette bulamıyorum simdi baktimda . Uygulama indirip o şekilde görebilir misiniz bilmiyorum pek ama.