2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
@antoniogramsci aah ah nerde o eski bayra..forumlar...
whatsapp çıktı samimiyet bozuldu..eskiden böyle miydi azizim.. -
@foucault Bu yarışmacılık insanları değiştirdi hocam. Yukarıdaki arkadaşın aldığı bilgiler belki de daha fazlası o gruplarda çoktan paylaşıldı muhtemelen ama buraya yazılmadı. Niye? O bilgilerle oradaki bir avuç, diğerlerinin önüne geçecek güya Geçin bakalım geçtiğiniz kadar.
-
@antoniogramsci pek itimat ettiğimi söyleyemesem de.. evet, şurda laissez faire laissez passer demekten başka bir şey kalmıyor..
-
üstadlar haklısınız fakat aynı sorular sorulmaz sanırım. Nasip kısmete inanmak istiyorum :)) çok mu iyimserim
-
@mavkav başka neyimiz varki
-
Bana ulaşanlar,
İlçe seçim kurulunda partili üyeler nasıl seçilir sormuşlar terakiperverin kaç yılında kurulduğunu bide
-
@mülkiyemüfettişi Olaganustu itiraz nedir aciklayiniz?tbmm yi tanıyan ilk devlet, ilk müslüman devlet, ilk avrupa devleti , ilk itilaf devleti hangisidir?mulakatta sorulmus
-
@mülkiyemüfettişi Genel Kültürden ilk kadın rallici kim diye sorulmuş ayrıca makber kimin eseri diye de sorulmuş
-
Şube müdürlüğü mülakatı aciklanmis
-
Şube Müdürlüğü mülakatına girmeye hak kazananlar 5 ekimde açıklanmıştı galiba. Eğer öyleyse çok çabuk sonuçlandı. Darısı bizim başımıza
-
arkadaşlar benim mülakat 2 kasımda en erken mülakatı olanlar için tarih ne zamandı başladımı acaba neler sordular onları öğrenirsek iyi olur.
-
@antoniogramsci şube müdürlüğü mülakatları hangi tarihler arasında yapılmıştı hocam?
-
@aslan-reyiz Bilmiyorum hocam, kurum içinden alındığı için heralde ilan etmediler ama 5 ekimde mülakata hak kazananlar açıklandı. 2 hafta içinde mülakata yapıp ilan etmişler bir yanlışlık yoksa.
-
Bugün mülakata giren abi den sorular hakkında bir bilgi alamadım pazartesi yanına gidicem ama şube mud. Ve kurum ici müdürlük süreci hızlı işleyecekmiş kurum dışı güvenlik soruşturması sebebiyle uzayabilirmiş
-
@antoniogramsci öyle olmuş 15 kişi alınacaktı 61 kişi kazanmış.Sırada gvs ile seçim müdürü mülakatı olan 341 kişi var .Mülakatları yapıp açıklıyor herhalde uzatmadan.Bizimkiler 31 ekimde başlayacak 23 kasımda bitecek galiba.En son 23 kasım duymuştum.Bizimkiler devam ederken bunu açıklar bunlar aradan çıkar.Aralık ayı içinde de bizimkiler açıklanır gibi.
-
@aslan-reyiz hocam bu tahmin gvs dahil aralik mi ? Ay hadi inş.
-
@foucault, içinde söyledi: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
@aslan-reyiz hocam bu tahmin gvs dahil aralik mi ? Ay hadi inş.
Hocam bizi yerel seçimlere yetişterecekse kurum yılbaşına kadar açıklayıp sonra eğitime alıp kuramızı çekmeli şayet mülakatı geçersek süreç hızlı ilerleyecek kanımca.
-
kurum içi mülakata giren abiyle görüştüm mevzuat sorusu 298 sayılı kanunun İlçe seçim kurullarının veya başkanlarının şikayet üzerine verecekleri kararlarla sair kararlarına ve ilçe birleştirme tutanaklarına itiraz sürecini anlatınız tarih sorusu moskova antlaşması kimler arasında olmuştur genel kültür sırbistan karadağ gibi ülkelerin dağılmadan önceki adı ve o devletin son başkanın adı mülakatı 2 veya 3 dakika kadar sürmüş genelde kısa sürüyormuş yeni başlayan bir seçim müdürü bekar 4000 tl den başlayacakmış aldığım bilgiler bunlar
-
@fetih sorular güzel ama maaş konusunda herkes farklı bisi söylüyor o yüzden atanırsak göreceğiz insallah
-
Arkadaşlar mülakat sıralamaları soyisime göre sıralanmış yanı ilk A soyismiyle başlayanlar giricek en erken giren kişi var ise tarihini yazabilir mi ?