SGK Uzman Yardımcılığı Duyumu
-
@872 anladım teşekkür ederim
-
@gulcan rica ederim hocam
-
@872 kurumiçi sınav muhabbeti var hocam. Ciddi şekilde şu an o konuşuluyor. Kurum içinden Denetmen muhabbeti kesin gibi, uzman konusunda da her şey olabilir hocam.
-
@antimülakat kurum icinden sgk muhabbeti kesin gibi derken hocam? Ilanin gelecegi yonunde mi yani?
-
@antimülakat teşekkürler hocam. Umarım kurum dışı da alım olur
-
@gresham-t kurum içindeki memurlardan denetmen kadrosu alınacak hocam. Bu sayede hem denetmen kadrosunu doldurmuş olacaklar hem de yeni memur alınmamış olacak. Bir taşta bir kaç kuş vurmuş olacaklar.
-
@antimülakat nasil ya emin misiniz?
-
@johnstuartmill evet eşim SGK'da çalışıyor hocam.
-
@antimülakat SGK denetmenliği için bir haber yapabilir misiniz rica etsek. Kurumiçinden olmaması gerektiğine de vurgu yaparsanız bizler için iyi olur.
-
@aybala hocam TY tepkisinin sınırlı kalmaması için bunun yayılması gerekiyor. Yazı atıyoruz dönüp bakan olmuyor, sağa sola atıp google da yükselsin, altına yorum yazın google da yükselsin diyoruz maalesef yorum atan yok. Bir şeyleri birilerinin gözüne sokmak için en önemli araç şu anda medya. O da google da dönüyor, yakın zamanda yaptığımız bir haberden dolayı SGK da üst düzey bir bürokratın bizimle iletişime geçtiğini söylesek belki ciddiye alınırız ama garip bir birlik olamama sıkıntısı yaşıyoruz.
-
@antimülakat haklısınız ben sürekli paylaşıp sahip çıkıyorum ama baktığımda twitterda rt bile etmeye üşeniyorlar. Biraz önce etkinlik haberini paylaştım bu durumu da belirttim ama rt eden beğenen sınırlı şimdilik toplamda da 50 yi geçmez. Ama yine de küslük olmasın hocam siz haberleştirin ben tek tek özelden mesaj atar paylaştırırım. yayılmasını sağlarım
-
@aybala estağfurullah hocam sakın üstünüze alınmayın. Ben genel olarak biraz sitem ediyorum, haber yazmak bizim için kolay iş ama bizim işin netice almasını daha çok umursuyoruz. Netice almayan işler enerjiyi ve motivasyonu düşürüyor. Yoksa haber dinleyin aynı anda 5 TY admini aynı konuda haber yapsın. Örneğin, bir Bakanlıkta 9 ay açıklanmayan bir mülakat var, bunu mülakata katılan 60 kişi dışında kimse umursamıyor. Neden umursanmaz ki, bu kişiler oraya bir an evvel atansa sana 20 kişilik daha kontenjan açılacak. Bir başka yerde sınav açıklanmıyor onu umursamıyor, ya bir an önce şu süreçler sonuçlansın bize de fırsat doğsun diye düşünen yok. Beni ilgilendirmiyor deyip çıkıyor adam, burada günlerce GUY etkinliği yapıldı, neredeyse geçtiğimiz sene Guy bile sıkıntıya girmişti. Bu sene o çapta etkinlik dahi zor yapılır.
Siyasi ve bürokratik idarenin söylemleri üzerinden motivasyon kaybı yaşayanlar, kadro azaltılması meselesinde havlu atmış duruma geçerlerse karar vericilerin ekmeğine yağ sürmüş olurlar. Burada en önemli şey: Toplumsal reaksiyon ve eylemdir. Hiç bir siyasi veya bürokratik güç, büyük halk kitlelerinin talepleri karşısında kayıtsız kalamaz. Bunu tekrar tekrar dile getirelim.
-
@antimülakat alınmadım hocam. Bende aynı konuda sitemliyim. Dediğiniz gibi mhuy sgk ilanları gelse bahar döneminde gelecek guy ilanında bir çok kişi çekilmiş olacak. Hadi yüksek puanlılar anlarımda ortalama bir puanı olan kişiler de önümden rakip azalsın da diğer guyda puanımla rahat edeyim diye düşünmüyor. Ama yine de mücadele edecez tabi ki. Şu işsizlik ortamında kurumiçi sınavlar en büyük zararı bizlere verecek.
-
Denetmenlik için ilan hazır deniliyor. 9. Promosyonların işe başlama tebliğleri yollanmaya başlanmış. Kurum içinden denetmen almak gibi bir durum söz konusu değil. Kaldı ki böyle bir şey yapsalar, denetmen olan memurların yerine de personel almaları gerekir demi ? Memurun işini kim yapacak ? Bir yerden alırken öbür tarafı mı boş bırakacaksın ?
Yazdan itibaren 10. Promosyonun geleceği konuşuluyor fakat taktir tabiki kurumun bekliyoruz inşallah gelecek. -
Alınacak denetmenlerin bir kısmı kurum içi bir kısmı kurum dışı olabilir aynı ysk gibi. Tabi benimki bir duyum falan değil. Öngörü, aynı zamanda temenni.
-
@antimülakat bu konu kesin mi yoksa sadece duyum mu hocam
-
Arkadaşlar sgk denetmenlik ilanı için destek olurmusunuz. Yarınki etkinlik öncesi bakana hanımın twitine yorum yazalım. Buyrun link
https://twitter.com/ZehraZumrutS/status/1055369106063548417
Sayın bakanımız,15 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin.
-
@antimülakat eşiniz kesin mi diyor hocam kurum içinden alımı lütfen bu konuda bizi aydınlatın haberi okuduğumda beri çok kötüyüm lütfen bir haber