Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
- 

@james-buchanan 1kasımda başlayacak 
- 

Arkadaşlar sürücü belgesine sahip olma ve aktif araç kullanabilme gibi bir şart vardı finansbank ilanında sizce bu ne kadar önemli ? Başvuran arkadaşlarım var mi sizlerin sürücü belgesi yada benim gibi olmayıpta yine de başvuran var mi? :)) 
- 

@tercihiniyap hocam benimde yok ama başvurdum sizde başvurun olacak gibiyse almaya çalışırız sürücü belgesini 
- 

@ozge17 Hocam siz hangi il için başvurdunuz? 
- 

@tercihiniyap benim eskişehir hocam 
- 

finansbankın son ilanından davet gelen var mı bügün maillere göndermeye başlıyacaklardı 
- 

@ozge17 Ben henüz almadım hocam 
- 

@ozge17 Ankara için başvuru yapmıştım bende henüz davet almadım. 
- 

@tercihiniyap @kd16 hocam mailleri kontrol edin bana gelmiş erişim kasımın 4 kadarmış kaçırmayın 
- 

@ozge17 mail gelmiş mi size ? Bana mesaj geldi ama mail yok 
- 

@varolistan hocam mail banada şimdi geldi gereksiz kutusuna düşebiliyormuş kontrol edin lütfen 
- 

Arkadaşlar kariyer.nette yazan ikametgahımıza göre mi sınav daveti yolladılad? yani mülakata kalırsak o il için mi olacak ? İlanda yaklaşık 10 tane il vardı Değiştirebiliyor muyuz acaba? 
- 

Bana ne mesaj ne de mail geldi. Ankara için başvurup hala gelmeyen var mı benim gibi 
- 

Bana da gelmedi henüz ama ben finansbankin mülakatına gitmedim 2 hafta önce ondan dolayi da olabilir bilemedim . Gaziantep yazıp davet alan var mı acabaa? 
- 

@sahnr hocam il tercihini ilana başvururken istediler zaten kendimiz yazdık. 
- 

@kd16 Ben  Arkadaşım da Ankara için başvurmuştu ona mail geldi ama bana gelmedi Arkadaşım da Ankara için başvurmuştu ona mail geldi ama bana gelmedi otomatik olarak neden başvuru yapan herkese gitmiyor acaba neye göre sıralayıp, seçip gönderiyorlar ki otomatik olarak neden başvuru yapan herkese gitmiyor acaba neye göre sıralayıp, seçip gönderiyorlar ki
- 

bana da hem mail hem mesaj geldi.Hatta çözdüm bile testi. 
 Ankara için başvurmuştum.
 Bu arada 2 sene evvel Erzurum için başka bir pozisyonun mülakatından elenmiştim.
 O yüzden çok umudum yok.Gerçi daha önce elenmemiş olsam bile umudum yok.neye göre alıyorlar belli değil..
- 

@marjinalfaydali hocam ne mutlu size bende testi çözerken elektirik kesildi test yarıda kaldı hakkımda yandı maalesef  
- 

@ozge17 Bana da geldi davet bakalım nasıl olacak sınav. 
- 

@north-remembers hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam