Toyota corolla ötv indirimi
-
Ötv indirimi fiyatları baya bir değiştirmiş. Corolla 1.6 life düz benzinli araç 77 bin tl hurda desteği ile birlikte. Bu denli değiştirmez diyordum fiyatları olumlu etkilemiş.
-
@evandro fiyatı çok güzel ama hiç sürme fırsatım olmadı bir de benzinli olması insanı düşündürüyor.
-
Sıfır araba alayım ama donanım seviyesi şahin seviyesinde olsun benim için önemli değil diyenler için çok iyi fiyat. Geçen sene arkadaşım almıştı böyle bir kampanyayla başlangıç fiyatındaki arabada arka park sensörü bile yoktu.
-
Yaklaşık 2 ay boyunca 2015 model benzinli toyota corolla kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye etmediğim araçtır.
-
@mülkiyeli-1 ekşi sözlükteymişim gibi hissettim bi an
-
@mülkiyeli-1 Hocam ara hızlanmasını, yol tutuşunu, ses yalıtımını nasıl buldunuz?
-
Benzinli olması 77000 tlye düşmesi bunlar hep bende soru işareti.Mazotlu araba benzinliden az yakar.
-
Valla benim şahsi düşüncem bu millet yine hiç araba almasın ötv yüzde elli daha düşer.
-
@kilici dınanım seviyesi fena değil hocam. Life paket ortalarda kalıyor
-
@evandro Fiyatı görünce ben boşline sandım Life pakete baktım fiyatı çok iyi bu donanıma göre. Ama ben yine de corollanın o düz konsolunu sevmiyorum. “90 modele binerim ama Almana binerim” diyenlerdenim
-
@bayke o kadar anlamam arabalardan:) Ama bu aracı kullandığım dönemde 2014 passat,2015 golf ve 2015 nissan qashqai de kullanıyordum. Bu araçlardan sonra toyota sürmek,şahin sürmekle eşdeğerdi benim için.
-
@kilici toyota bayiden çıkıp renault’u yokladım toyota’nın boş paketi bile baya dolu. Arkadaşım polo aldı arabanın üstteki tutacak yeri şoförün dirsek kolyacağı yeri sökmüşler
-
@evandro vw öyle hocam o da tamamen doğuş’tan kaynaklı. Polo 1.0 manuel 100 bin küsürdü fiyatı... renault zaten bana her zaman teneke hissi vermiştir kapılarını kapatırken bile elimde kalacak hissi veriyor