TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
Arkadaslar hakikaten zor bi süreç olmaya devam ediyo yipratici ama en azından bu aşamada olmak isteyen binlerce kişi var diyerek şükür ediyoruz
Az önce kurumu aradım 7 kişinin sonuçları ulasmis 13 kişinin bekliyoruz dediler yani uzman denetçi avukatlik sonuçlarinin hepsi bekleniyor toplu atama için ekim olsun hayrolsun;) diyelim . -
Herkese merhaba, whatsapp grubuna katılmak isteyen arkadaslar bana ulasabilir özelden. Özellikle gizli takipçiler
-
Denetçi yada uzman yardımcılığı sınavı açılacak mı yakın zamanda bilgisi olan var mı? Önceki alımlar göreve başladı mı?
O kadar kpss ye girdik, şmdi de sınav bekliyoruz? -
Neden kimseden ses yok?
-
Henüz görev başı yapamadık
Yakın bi zmanda yeni ilanın olacağını sanmıyorum -
@nešter göreve başlamadınız mı, neden bu kadar çok geç kaldı? Hangi aşamadasınız, ne zaman başlarsınız?
-
Biz de bu kadar gecikecegini sanmiyoduk ama ne yazikki bu zmana kadar geldik
Gvs ler 5. Aya yaklasmisken yenice tamamlandı göreve başlama tebligatlarini bekliyoruz kurumdan inşallah bu hafta gelir die ümit ediyoruz -
@nešter anladım. Gvsler bittiyse artık sıra göreve başlamaya gelmiş. Bu hafta tebligatlar gelirse hemen başlarsınız. Hayırlı olsun. Siz başlayınca acaba bi sınav daha açar mı?
-
@hayatsinav @nešter Geçen yıl kaç puanda kalmıştı bilginiz var mı hocam?
-
@nešter hocam 2023 FON DENETÇİ YARD. için çıkmış soruları nette göremedik. hangi konulara ağırlık vermemizi tavsiye edersiniz.