Neden kimseden ses yok?
hayatsinav tarafından gönderilen en iyi iletiler
hayatsinav tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@öğrenci doğrudur hocam. Ben de sadece arkadaşa bi fikir olsun diye yazıyorum. Belki fikri yoktur, bilmediği bişey vardır diye yardımcı olabilmek adına yazıyorum.
-
@öğrenci şahsi fikrim böyle üst kurul olma projeksiyonları her daim vardır. Her kurum üst kurul olma vizyonuna sahip olmak ister. Bir zamanlar masak da üst kurul olacak deniliyordu. Ayrıca üst kurul kapsamına baktığımızda ptt nin üst kurul olması lu aşamada çok zor. Çünkü ptt statüsü ve yüklendiği misyon çok farklı.
-
@hegia-sophia ptt bir defa kit. Kvkk ise bddk spk tmsf mgk gibi kurumlar üst düzey kurumlardır. Bunlar kolay kolay başka kurumlarla kıyas götürmez.
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@nešter anladım. Gvsler bittiyse artık sıra göreve başlamaya gelmiş. Bu hafta tebligatlar gelirse hemen başlarsınız. Hayırlı olsun. Siz başlayınca acaba bi sınav daha açar mı?
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@nešter göreve başlamadınız mı, neden bu kadar çok geç kaldı? Hangi aşamadasınız, ne zaman başlarsınız?
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İlanlar gelmeye devam edecek mi acaba?
Yalnız alımlara işişkin süreçler hızlı yürütülmeli yoksa hep aynı kişiler sınavlara giriyor. -
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Ne zaman bi gelişme olacak acaba?
Beklemek kaderimiz olmasın. Artık sürecin hızlı işlemesi lazım. -
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
İçişleri kontrollörleri ilçe ve belde belediyelerini mi denetliyor sadece? Bilgisi olan var mı acaba? Turneler çok mu uzun? Uzun diyenler yaklaşık bi süre belirtebilirler mi?
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Akraba olmasına gerek yok. Bilakis akraba olmasın ve sizin hakkınızda gerçek bilgiler verebilecek kişiler olması gerek. Kişinin size iyi biliyor olması büyük avantaj.