@öğrenci doğrudur hocam. Ben de sadece arkadaşa bi fikir olsun diye yazıyorum. Belki fikri yoktur, bilmediği bişey vardır diye yardımcı olabilmek adına yazıyorum.
2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Elhamdülillah
-
@hayatsinav Doğrudur hocam. 2013 strateji hedeflemeleri arasına koymuşlar zamanında..
-
@öğrenci doğrudur hocam. Ben de sadece arkadaşa bi fikir olsun diye yazıyorum. Belki fikri yoktur, bilmediği bişey vardır diye yardımcı olabilmek adına yazıyorum.
-
@öğrenci @hayatsinav yardımlarınız in teşekkür ederim en iyisi bekleyip görmek olacak
-
@hegia-sophia En iyisi hocam
-
78 alan mülakata kalmış. O puanla kapatmış anlaşılan. Herkese başarılar dilerim
-
Çok güzel 1 puanla kaçırmışım.
-
79 alıp da puanı 80 e çıkan var mı ?
-
@ekeblad soruları, cevapları ve işaretlemelerimizi yayınlamalarını isteyeceğim. Bakalım ne çıkacak
-
@cagdasip ben daha önce de söylemiştim tekrardan yazayım .şimdi gatt sorusunda ben a grubuydum ve 1955 cevabı a şıkkındaydı .ben sorunun yanlış olduğunu anladım çünkü kuruluş tarihlerini biliyordum .dedim bunlar kesin yanlış yazdı 1995 yerine 1955 yazdılar .ama dedim ben yine de a şııkını değil 1995 tarihine en yakın şıkkı işaretleyim ve c şıkkını işaretledim .soruyu çok iyi hatırlıyorum çünkü 5 dakika düşündüm .büyük ihtimalle hatta kesin benim o sorumu yanlış kabul ettiler .a şıkkını doğru kabul edince benim doğru sayısı 79 oldu .ve o soruyu A işaretleyenleri doğru kabul ettiler .sonra o soru yanlış kabul edince benim doğrum +1 arttı .
yani böyle olan var mı merak ediyorum .
-
@ekeblad Benim netim 1 arttı eğer bundan bahsediyorsanız, 81 idi 82 oldu.
-
@ekeblad benim de 1 puan arttı 85 oldu. Zaten a yapanların daha önce doğru kabul edildiği için puanları değişmedi ancak bizim gibi yanlış yapanlara 1 puan eklendi
-
@ekeblad Benimki de +1 oldu hocam.
-
E arkadaşlar nasıl hazırlanacağız şimdi mülakata, artık IS-LM ya da Amme Alacaklarını Tahsil Usulü Hk. Kanundan filan sormazlar herhâlde, kurum mevzuatlarına filan çalışsak yeterli olur?
-
@zapo Sınav konularına ilişkin bilgi düzeyine %50 ağırlık vermişler ama mülakat için. Alandan sormazlar mı ki acaba?
-
@hopelessjobless Sorarlar da, neticede KVKK mevzuatı da sınav konuları içindeydi.
-
9da kurumda olun yazmışlar ya o güne 5kişi fln çağırıp tek tek mi içeri alıyolar nasıl oluyo bilen var mı ona göre izin alalım işten
-
@ttolga3 daha önce kurum mülakat yapmamış. Siz tüm gün izin alın bence, garanti olsun
-
Tüm iibfnin mülakatı aynı gün mü acaba
-
Hukuk da var aynı gün