@cagii TOEFL olsun hocam bence, direkt çözüm. Hiçbirimiz giremeyelim :d
Zapo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
1 numaralı başvuru benim arkadaşlar... Bence bana sınav dahi yapılmamalı.
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Ne çalışıyorsunuz, bakacak bir şey bulamıyorum ben. Bütçe filan mı çalışıcaz şu saatten sonra. Mevzuatı okuyorum sadece.
-
RE: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Bu tür üst kurullarda her daim YDS puanı istemek gerekiyor. Yani pek kusura bakılmasın, kibir maksadıyla söylemiyorum ama 92 alan birisiyle 89 alan birisi arasında meslekî yeterlilik açısından bir fark olduğuna beni kimse inandıramaz. Ama bir tanesine bakıyorsun, üç dört soru fazla yapmış, ötekinin devam eden bir İngilizce, tezli yüksek lisansı var, YDS'si 80 üzeri ama kurum bu arkadaşı değil, 92 alan arkadaşı sıralamayla alıyor.
Bunlar acayip işler, kurumlar bunlara dikkat etmeli. YDS zaten kolay bir sınav, herkes 70'i bir iki aylık orta tempo bir çalışmayla geçebilir. Yazık oluyor bu ülkenin gençlerine, ne diyeyim.
-
RE: 2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@hammerus Orası öyle. Türkiye'nin önde gelen bir üniversitesini 3,5 ortalamayla bitiren adamla, Kütahya'da 6 yılda bölümünü bitiren ya da Açıköğretim mezunu bir öğrenci aynı klasmanda tamamen. Bu sınavlar hiçbir şeyi ispat etmiyor, doğrudur. Zaten hep aynı kişiler belirli sınavlara girip duruyor. Muhteşem bir sistem gerçekten.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@alageyik08 Üstad sen bi eldekileri tüket de :d
-
Kimlerin kazandığı zaten bellidir. Bir ay değerlendirme mi olur? Bu her kurumda böyle. Nedense geç açıklanıyor sürekli. Bir yasal düzenleme yapsınlar, bu sınav sonuçları en geç 15 iş günü içerisinde filan açıklansın. İnsanlar gidecek mi, kalacak mı, kazanacak mı, başka sınavlara çalışacak mı, başvuracak mı, her şey buna bağlı. Ama en iyi ihtimalle aylar sürüyor bu süreçler. Ekim'de yazılı sınava girdik. Ocak bitiyor, kazandık mı belli değil.
-
RE: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
2017 yapımı Life çok güzel bir filmdir. Bilim kurgu, bilhassa Alien meraklıları seyredip keyif alabilir bolca.
-
O Maliye Politikası araçlarını sorduğu soru yanlış. Şıkların hepsi maliye politikasıdır. Özelleştirme de Gelirler Politikası da bütçe de borçlanma da hepsi maliyet politikası. Para politikası sorusu da yanlış. Para politikasını Merkez Bankası yapar. Bankaların verdiği kredileri ödeyebilecek insanlara vermesi, yani ''seçici kredi politikası'' diye bir para politikası yoktur. Swift de bir para politikası aracı değildir. Maliyede Kurumlar Vergisi mükelleflerinin ''vergi kesintileri''ni hangi beyannâme ile beyan ettiği sorulmuş, bu soru muğlak bir soru. Neden vergi borcu denmemiş de vergi kesintisi denmiş? Vergi kesenlerin kullandığı beyannâme Muhtasar Beyannâmedir, eğer kasıt buysa cevap budur. Yok değilse, o zaman sorunun bir esprisi kalmıyor zaten.
Böyle beş para etmez üniversitelere sınav yaptırılırsa böyle olur. Hiç ölçücü bir sınav değildi. Saçma sapan, muğlak, yarım yamalak sorular. Ne sorulduğu bile belli değil. Sonra da kamu kurumlarındaki insanlar iş bilmez diye ağlıyorsunuz. Küpü evirdim çevirdim, şurasını taradım filan diye soru sorduğun adamdan ne bekliyorsun ki, bu tür sınavları kazanacak adamlarda en ufak bir zekâ parıltısı dahi aramak beyhude ve boştur.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Bu kararda itiraz edilen şey tam olarak nedir? İki ayrı sınav yapılmış, dolayısıyla ortada bir eşitlik yok. Elemeyi geçin ya da geçemeyin, ikinci sınava girip de kazanamayan birisinin ilk sınavda objektif şartlarda kazanıp kazanamayacağı tamamen meçhuldür. Bu arkadaşın menfaati ihlâl edildi. Sınavın iptali doğru. Dünyada bir tek siz yaşamıyorsunuz ve bir tek sizin haklarınız yok. Bir insanın hakkını araması sizin hakkınıza girmesi filan değildir. Bu durum ne sizin ne de o kişinin suçu.
Zapo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@icav Kurum hakkında bir izlenim edinmişsinizdir ve o izlenim doğru. Bence bunu belirterek siz başvuru evrakınızı yollayın.
-
Güvenlik soruşturması bekleyen kaç kişi var buradan?
-
Ben İstanbul'dayım, bana da bir bilgi gelmedi henüz.
-
Arkalı önlü bastırsaydınız?
-
@tugceli gvs iki nüsha idi ayrıca.
-
@xyz123 sanırım asagidaki gibi bir form hocam, raporu ise başlarken alırlar herhalde.
Istanbulluyum, mis gibi şehri bırakıyoruz ama napalım :d
-
Herkese geçmiş olsun. Allah'a şükür bu iş burada bitti.
Bu, "Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmadığına dair yazılı beyan" ne demek? Sağlık raporu mu demeye çalışıyor?
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
@alageyik08 Geçmiş olsun, hakkınız olanı nihayet aldınız. İstediğiniz yer oldu. Bol bol şükredin. Allahü teâla çalışanların emeğini asla zâyi etmez. Belki erteler, o da daha büyük nimetler lutfetmek için.