@dellafeu hocam doğru diyorsun ama ben bt den girdim baraj 60 oludğu için girememiş baraj 60 olmuş yani önümde birisi yok büyük ihtimal ondan demiştim yani barajı 0.09 la kaçırmış oldum neyse hayırlısı zaten ankarada uzman yardımcısı olarak çalışıyorum müfetişlik istiyordum onda da istanbula gidilir mi emin değildim nasip işte
bkrcern tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
bkrcern tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Arkadaşlar askerliği tecilli olanlar gvs de ne yazdı peki biliyor musunuz
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@maxmin hocam senin iki soru ben bt sen girdim puan 59.9107 taban 60 ne dicen işte
-
Arkadaşlar size bir şey sorcam ben bt alanından girdin müfettişlik kaçtı iç kontrollük oldu ben Ankara’da uzman yardımcısı olarak çalışıyorum sizce İstanbul için değer mi iç kontrollük maaşı falan nasıl acaba ?
-
@dellafeu hocam doğru diyorsun ama ben bt den girdim baraj 60 oludğu için girememiş baraj 60 olmuş yani önümde birisi yok büyük ihtimal ondan demiştim yani barajı 0.09 la kaçırmış oldum neyse hayırlısı zaten ankarada uzman yardımcısı olarak çalışıyorum müfetişlik istiyordum onda da istanbula gidilir mi emin değildim nasip işte
-
Bt de benim gibi 59.91 yapan var mı arkadaşlar arasak falan yukarı yuvarlama olmaz mı baraj 60 bir soru bile değil
-
ya arkadaşlar bt puanım 59.91 bt müfettişlik 60 niye yukarı yuvarlamamışlar
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
arkadaşlar uzmanlıkta bir arkadaş 62 ile kazanamamış yani bence sıralamışlar yoksa o da kazanırdı hepsinden yüzde elliyide geçmiş
-
hocam belki bir ihtimal ilk sıraya uzmanlık yazan çok olmuştur müfettişlik kazanamam diye ilk tercih olunca yüksek aldılarsa siz girememişsinizdir bilemiyorum öyle de kaç kişi çıkar ki
yani belki müfettişlik ile uzmanlık sonuçları çok yakındır tercih meselesinden dolayı -
evet açmıyorlar bence herkes arasın
-
Arkadaşlar halkbankı arayalım söyleyelim bu ne ya