Sahil güvenlik komutanlığı memur alimi 05.10.18
- 

Mülakat sınavıyla ilgili bir bilgi yok sanırım arkadaşlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl olur nedir ? 
- 

@alpgirayhan devam eden bir süreç mi var? 
- 

@evandro evet yeni ilan gelmiş dün saat 5'te. Ben de bugün gördüm. b seviye yds isteniyor. anlamadım neden bu kadar yüksek. ve kpss den sıralama yapılacak. Sadece mülakat var sonrasında. 
- 

@alpgirayhan ama mülakat dediği test mi sözlü mü net değil. 
- 

12 katı mülakata çagırıyor keşke alacaklarının ismini direkt yazsalardı 
- 

@tolga80 psikolog sınavına arkadaşım girdi yine 10 kattı sanırım. Paşa yiğeninden bize sıra gelmez dedi  kazandı. kazandı.
- 

@tolga80 nasip hocam bu işler. bak arkadaşın arkadaşı kazanmış  
- 

@alpgirayhan başvuralım o zaman 
- 

İlanı site linki vermeden paylaşabilirseniz başka ilgilenen arkadaşlar da olacaktır dostlar. 
- 

Dil puanı olup da uluslararası ilişkiler mezunu olan hiç düşünmedn başvursun. Kamu yönetimi istese hiç kaçırmazdım.Msb ilanlarına az kişi başvuruyor. 
- 

@öğrenci benim var dil puanım ama düşünmekteyim başvurmalı mıyım diye. sınav mı olacak sözlü mü emin değilim. kpss p3 de kaca kadar düşer sizce uluslarda 
- 

@alpgirayhan kaca düşer bilmiyorum ama basvurmanizi tavsiye ederim. Bir kaç ay önce msb uzman memur alıyordu. Yds istediği tür boş kalmıştı. 
- 

Sonuçlar Açıklanmış. 
- 

gümrük işlemleri uzmanı 88,52 kapamış 
- 

@aybala kaçla kapattığını nasıl öğrenebildiniz 
- 

@khalkedon başvurulan unvanı gösteriyor tc no ile sorgulama yapınca diğerlerini göremiyorum. 
- 

@aybala herkesin aynı gün mü mülakatı acaba sizin de mi 14ünde 
- 

@khalkedon ben listeye giremedim maalasef bilmiyorum o yüzden ama aynı gündür az kişi vardır toplamda 
- 

@khalkedon yanlış hatırlamıyorsam 13 aralikti 
- 

@keynes-baba ben zaten personel uzmanlığı için başvurmuştum o 14 aralıkta demek ki