Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Sinav surecime bugun stajyer adaylari olarak son verdik. Umarim herkes hak ettiğini ve umdugunu almistir. Son olarak bugunle birlikte kac kisinin gectinj bilen var mi ? Cuma gunu aciklanir diye bekliyorum. Yarin da asistan arkadaslarin var sinavi.
alpgirayhan
@alpgirayhan
alpgirayhan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
@rmazandavulcusu Hayırlısı olsn hocam hakkınızda. Standart yaş ilanları yok her ilanda yaş aralığı değişiyor.
-
@fg94 Kızılay avmnin yanındaki Çankaya belediye binasının önünden 220numarali otobüse binerseniz ulaşabilirsiniz. Sabancı kız yurdunda ineceksiniz. Hemen onun bir üst yolu. Ana cadde üstünde kalıyor. Metroyla baya zor olur beşevlere uzak kalıyor.
-
Sahil güvenlik komutanlığı memur alimi 05.10.18
Mülakat sınavıyla ilgili bir bilgi yok sanırım arkadaşlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl olur nedir ?
-
RE: Sahil güvenlik komutanlığı memur alimi 05.10.18
@evandro evet yeni ilan gelmiş dün saat 5'te. Ben de bugün gördüm. b seviye yds isteniyor. anlamadım neden bu kadar yüksek. ve kpss den sıralama yapılacak. Sadece mülakat var sonrasında.
-
@leyli cikti aldıktan sonra imza attım ben de.ama yazıyı silmemiştim.
-
@helloworld katılıyorum hocam sinav programi biraz adaletsiz ve erken girenler icin dezavantaj olabiliyor ancak cok belirleyici bir faktor oldugunu dusunmuyorum bunun. Ama sinav saati bir etken. Sabah girenle aksam girenin zihin acikligi bir olmuyor. Onun disinda surec cok uzun.Cok zor degil aslinda gunde iki oturumdan toplam 50 kisi alinsa sinav iki haftada bile bitirilebilirdi.
-
@helloworld benim bildiğim de boyle hocam. Onemli olan simdi kac kisinin baraji gectigidir. Rakam ne kadar 100 e yakin olursa gecenlerin o kadar sansi var. Her yil yuzde 10-15de drop oldugunu ve yedeklere sira geldigini soyluyorlar. 60 i gecen herkesin işte bir deneyimi olacagini soyleyebiliriz bence.
-
@atc ben de onceki yillarin forumlarini okudum ama karsilasmadim hic mazeret sinaviyla. Ama bu sene onceki yillardan farkli olacak baya. Onceden mulakata siradan kesin gibi bakiyolardi bir ağırlığı yok gibiydi. Simdi yuzdesi arttirildi. Yani farkli bir sistem her sey olabilir bence.
alpgirayhan tarafından gönderilen son iletiler
-
@ttolga3 hocam nasil degisirse degissin ancak hic ilgi yok konuya. Sanki hicbir arkadas geçememiş ilgilenmiyorlar. Gecen senelerde baya forumda konusuluyormus bu sene bos buralari. Sistemden tercih yapabiliriz hocam dogru diyorsunuz. Hayirlisi bir aciklansin da
-
@akcanbeg tam tesekkullu devlet hastanelerinden alinabiliyor. Ankarada Yenimahalle devlet hastanesi zaten dhmi personeline bakiyormus bu konuda bildiğim kadarıyla. Onemli olan istedikleri ibarenin saglik raporu ustunde olmasi arkadaslar. Eger mulakatta isterlerse rapor alirken dikkat edelim. İcao annex standartlarina uygun ve hava trafik kontroloru olur ibaresi olmali ustunde.
-
@ttolga3 haklisiniz hocam bu sene degisik bir süreç takip ediyoruz. Bakalim insllah herkes icin hayırlısı olur. Ama benim dusuncem yine herkesten saglik raporu evraklar istenecektir. Sonucta mulakattan sonra insanlari tekrar Ankara'ya cagiramazlar. Hem sinavi gecen sayisi da konustugumuz gibi az. Yedeklere bile sans geleceginden evrak teslimi de yapilir diye düşünüyorum.
-
@gulug mulakat tarihlerini tam bilmiyorum ama bir kac yil once 2 gunde bitirmisler mulakatlari 80 kisi alarak gunde. Ve mulakat aciklandiktan sonra atama yaziniz aciklandigi andan 15 gun icinde basliyorlarmis. Basladiktan sonra da 1 ay icinde sanirim egitime cagiriyorlarmis ankaraya. Yaniilk 1 ay atandiginiz yerde kalıyorsunuz. O yuzden mulakat sonuclarinin aciklanmasi uzun surebilir. Eğitime cok var daha ve bosuna erkenden ise alip egitimsiz adama maasvermezler kac ay. O yuzden uzun sürebilir surecler arkadaslar.ben böyle dusunuyorum
-
@atc ben de onceki yillarin forumlarini okudum ama karsilasmadim hic mazeret sinaviyla. Ama bu sene onceki yillardan farkli olacak baya. Onceden mulakata siradan kesin gibi bakiyolardi bir ağırlığı yok gibiydi. Simdi yuzdesi arttirildi. Yani farkli bir sistem her sey olabilir bence.
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Sinav surecime bugun stajyer adaylari olarak son verdik. Umarim herkes hak ettiğini ve umdugunu almistir. Son olarak bugunle birlikte kac kisinin gectinj bilen var mi ? Cuma gunu aciklanir diye bekliyorum. Yarin da asistan arkadaslarin var sinavi.
-
@body270 her bir grupta girmeyen arkadaslarin sayisi da ciddi bir miktar ayriyetten. Nereden baksaniz gun de 5 kisi girmiyordur ortalama. Bu da toplam sayinin beste birine denk. Ama onceki yillarin forumlarina baktigimda da hicbir zaman sayi bu seneki gibi çok olmamis 497. Yanlısım varsa duzeltin lutfen. Baraji gecen herkesi. Cok yuksek sansi oldugunu dusunuyorum ben. Dediginiz gibi bu sayinin 100 u gecmesinicok normal olarak goruyorum onceki yillarin katilim sayisiyla kiyaslayinca
-
@body270 hocam arkadaşın niyetini bilemem ama doğruluk payı yüksek. Çünkü yukarıda bahsedildiği gibi sınava giren sayısı 350-370 civarında iken geçen sayısı 70 civarındaydı. Bunu oradaki görevlilere sormustu giren arkadaşlar. Doğru bir orantıya 60 ı geçen sayısı 100-120 arasında değişiklik gösterecektir. Ki bugünü saymazsak 27 arkadaşımız kalmış sınava girecek ve rakamın 100 e ulasması cok normal. Ama dediğiniz gibi sınav sonuçlarında göreceğiz.
-
@helloworld benim bildiğim de boyle hocam. Onemli olan simdi kac kisinin baraji gectigidir. Rakam ne kadar 100 e yakin olursa gecenlerin o kadar sansi var. Her yil yuzde 10-15de drop oldugunu ve yedeklere sira geldigini soyluyorlar. 60 i gecen herkesin işte bir deneyimi olacagini soyleyebiliriz bence.
-
@hakani yazmak uzereydim tam benden once davrandiniz hocam katiliyorum size. Bilgi akışını sağlayalım arkadaşlar. Duyumlarınizi ve bilgilerinizi bekliyoruz. Herkese basarilar.