Arkadaşlar ben de sınava dün girenlerdenim. 65 üzeri bir puan geldi. Benim düşüncem şudur ki küp kısmı hariç sky test kesinlikle ama kesinlikle gereksiz hatta bir iki bölüm için zararlı. Sadece küp için de o kadar para vermeye gerek yok. Google playda dahi bir ton uygulama var bununla ilgili.
Temiz bir kafa ile sınava girilmeli, instructionlar ve örnek sorular çok çok iyi okunmalı. Diğer türlü şeylerle meşgul olmak gereksiz ve kendinizi kaptirirsaniz herşeyi mahvetme potansiyeline sahip. Saygılar..
body270 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
-
@enerjici, içinde söyledi: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
@body270 hangi bölümler için zararlı olduğunu düşünüyosun?
düzgün bir üslupla sorarsan cevabını alabilirsin. Herkes birbirine hocam ve ya siz diye hitap ediyor, öyle de olmalı.
-
@body270 arkadaşlar şöyle bir ekleme yapayım, sky test benim için çok faydalı olmadi küpler hariç hatta bir bölümü belki de sıfır yaptım sirf ona alıştığım için. Fakat geçmişten bugüne kadar bu programın faydasını gören insanlar oldukça fazla, o yüzden kimsenin hakkını istemeden de olsa yemek istemem. Belki de problem bende olmustur anlayacaginiz. Çalışmak isteyen alsın incelesin. Mesaj atan arkadaslar sinav sorulari hakkinda yorum yapmayi asla etik bulmuyorum 1 ay boyunca hepimiz ayni sinava girecegiz anlayisli olalim lütfen.
-
@evandro Grubu zaten ben kurmadım fakat gruptaki herkes düzgünce puanlarını paylaşıyor ve herhangi bir münakaşa da söz konusu değil. Bence mantıklı bir hareket olmuş ayrıca da katılmak istemeyenleri de zorlayan bir şey yok..
-
@e-nehir geçen senelerde kpss hesaba katılmıyordu ve mülakat yoktu ve sadece feast puanıyla sıralanıp alınıyordu. Baraj olmasa veya 50 - 55 gibi rakamlarda tutulsaydı büyük torpiller dönebilirdi. Bence buna mahal vermemek için sözlünün yanında 60 barajı getirildi, mantıklı bir hareket olmuş.
body270 tarafından gönderilen son iletiler
-
@alpgirayhan sanmıyorum. 350 kişiden sonra giren arkadaşlara sorduğumda geçen olmadı 1 kişi geçti gibi cevaplar verdiler. O kadar çıkacagini dusunmuyorum ki hiçbir alımda bu kadar çıkmadı.
-
Arkadaşlar barajı geçen 100 kişi olduğunu söyleyen "vanim" adlı arkadaş atc falan değil, profiline tıklayıp yazdığı iletilere bakarsaniz anlarsiniz. Büyük ihtimal geçen sene sınava girip yerlesememis. Yani kendince eğleniyor. Sınav sonuçları açıklanınca göreceğiz.
-
@vanim kesin bilgi mi bu? 350 kişi civarı iken 70 lerdeydi sayi
-
@helloworld elenme ihtimali tabiki mevcut. Fakat 60 ı geçen sayı 100 u ancak bulursa ve karşındaki adam kpss + yds + feast puanlarını aldıktan sonra çok saçma bir hareket yapmadıkça elenmeyecektir. Ama baraj düşük tutulsa emin ol 50 feast le yerleşip 70 ile elenen arkadaşlar olacaktır. o yüzden şu an en azından bunun korkusunu yaşamıyor insanlar, sen de bu durumu kafana takma bence
-
@e-nehir geçen senelerde kpss hesaba katılmıyordu ve mülakat yoktu ve sadece feast puanıyla sıralanıp alınıyordu. Baraj olmasa veya 50 - 55 gibi rakamlarda tutulsaydı büyük torpiller dönebilirdi. Bence buna mahal vermemek için sözlünün yanında 60 barajı getirildi, mantıklı bir hareket olmuş.
-
@evandro iyi o zaman o arkadaşla bol sohbetler size
-
@evandro Okuman yazman mı yok arkadaşım? herhangi bir link mi paylaştım da 2 saatte bir link paylaşmayalım diyorsun. Ne garip insansın
-
@evandro Grubu zaten ben kurmadım fakat gruptaki herkes düzgünce puanlarını paylaşıyor ve herhangi bir münakaşa da söz konusu değil. Bence mantıklı bir hareket olmuş ayrıca da katılmak istemeyenleri de zorlayan bir şey yok..
-
@evandro Ne alakası var dostum. Sanki forumdan çıkın dedim insanlara, ki ben de bu forumu uzun zamandır takip ediyorum sadece yorum yapmıyordum. 60'ı geçenlerin face grubu kurması normal çünkü henüz sınava girmemiş olan insanlar var bu bir, insanların buradan haberi olmayabilir fakat face herkesin kullandığı bir mecra bu iki. üçüncüsü de herkes kendi adıyla katıldığı için yanlış bilgi paylaşımı minimuma indirilir. Ki incelerseniz bundan önceki her alımda zaten facede grup kurulmuş bunda ayıp olacak ne var anlamadım.
-
@verka 60'ı geçen arkadaşlar kaç kişiyiz.