1 yıl sonraki kendine not bırak
-
Allah gözünü doyursun
-
Sahicilik cephesini terk etme, kendi öyküne sahip çık.
-
Bir yıl sonra sevdiğin o şehirde elinde kahvenle yağmurun sesini dinlerken iyi ki pes etmedin şimdi hayalini kurduğun meslekte ve sevdiğin şehirdesin..
-
O kadar umutsuz olmuşsun ki 1 yıl sonrasinin hayalini kuramaz kendine not bile birakamaz olmuşsun kızım
-
Tarih: 29.11.2019
...Hayat çok garip.. 1 yil önce tam da bu vakitler bir hayalin peşinde öylece kıvranıyordun, olacak olmayacak hissi birbiriyle savaşırken simdi arkana yaslanmış gecen onca zamanı gözlerinde süzüp iyikileri döküyorsun diline..Fakat animsiyorsun bunca zahmetli yolu koşarken ayağına çelme takan dost görünümlü haylazları..Ve yine diyorsun bir iyiki ile başlayan cümle daha..Iyiki onlar gibi olmamışım zahmeti kendime ise keyfi de kendime nasip oldu..
Ne mutlu bu dünyada onurlu yasayan insanlara,ne mutlu başkasında gözü olmadan hayata sağlam tutunanlara .. -
Bir yıl sonra istediğim şehirde istediğim meslekte(en çok da hak ettiğim yerde) tek sorunum umarım ki yarın sabah dairede ne giyeceğimdir. Yine aynı yerde olursam eğer ki pes etme ve yola devam et.
-
Bir yıl sonra bugün sabah servise yetişmek için erken yatacağınız günler gelecektir inşallah.
-
1 yıl sonra bugün çarşı pazar gezerken ders çalışmadım ders çalışmadım diye içimi kemiren o duygunun yok olmuş olmasını diliyorum..
-
Çok sevgili ben
Rekabet sınavına hak kazanamadın
Merkez bankası yazılıda elendin, mülakata hak kazanamadın
Kamu denetçisi sınavına hak kazanamadın
OAIB mülakata hak kazanamadın
Kişisel veri yazılıda elendin, mülakata hak kazanamadin
BTK yazılıya hak kazanamadimve son olarak bugün PTT mülakatina girdin
Ilk mulakatindi.
Çok sevgili ben, hakkında hayırlısı olsun, her şey gönlünce olsun
Take care yourself -
Sakın durma! İlim öğrenmeye devam... Pes ettiğin zaman başta sen sonra bütün insanlık kaybedecek...
Rabbim beni ve tüm arkadaşlarımı ilim yolundan ayırmasın... -
Herşey istediğin gibi olmuştur rahat bir uyku uyuyorsundur inşallah
-
Adam olmuşsun ama kaymakam olamamışsın
-
Yaşadığın zorlukları,uzun uzun düşünmekten uykusuz geçen gecelerini,işsizlik psikolojisinin nasıl bir şey olduğunu,işe alım süreçlerinde gördüğün çarpıklıkları, bu süreçten geçen çoğu insanın dert yandığı,zaten zor olan bu süreci daha da zorlaştıran,belirsizleştiren,çalışma şevkini bile kıran uygulamaları unutma,unutma ki ben girdim oh be kurtuldum artık diyip duyarsızlaşma,hala bu süreçleri yaşayan bir sürü insan olduğunu bil ve biz yaşadık onlar yaşamasın diyerek bir şeyler yapmaya çalış,değiştirebilecek mevkiye gelirsen değiştir yok gücün yetmiyorsa da gücü yetenlere sürekli anlat sıkıştır ki farkındalık oluşsun, belki biri seni dinler gel otur şu işleri hemen herkesin razı olacağı,umutla geleceğe bakacağı,içine sineceği şekilde yapalım der,olmazsa da en azından ben bu ülkenin gençleri için denedim dersin...
-
30 .11.2018
Bi yıl sonra şu saatte yastığa kafamı koyarken yarın ne olacak ne çalışmaliym bi yere giderken ders çalışmama sebebiyle vicdan yükünden sıyrılmış gönlü aslı görevini yapan bi yerde olmalıyım. Gelecek yaza memleketimde ailecek bi tatil yapsam kitaplardan uzak . Canım kendim -
Umarım kendime 1 yıl sonraya not bıraktığımı unutmuş olurum aksi halde 1 yıl sonra bana uyarı gelmeyecige göre burda ya ilan yada sonuçların açıklanmasını bekliyodurum:) öyleyse bile hedeflerini kovala seneler çabuk geçiyor.
-
Üniversite öncesinde Savcı olma hedefim vardı, üniversiteye başladım Kaymakamlık hedefim oldu. Benim hesaba katmadığım ülkemizin bir hedefi olmayışıydı. Şimdi hedeflerim daha büyük, insanların çoğunun geçmişini unutarak yaşayadığı bir toplumda ben her gün geçmişteki başarısızlıklarımı zikrediyorum.
-
Hazırlıkları hızlandır ölüme bir yıl daha yaklaştın...
-
1 yıldır hala bu siteye bakıyorsan birşeyleri yanlış yapıyorsun demektir
-
@okan-kan hocam yanlis seyleri yapmasak da bu foruma yine bakilir diye dusunuyorum belki tecrube aktarmak adina
-
@sbf1983 mantıklı