Özel Üniversitelerde araştırma görevlisi maaşları
-
Arkadaşlar merhaba, Özyeğin ve Hasan Kalyoncu'da araştırma görevlisi maaşları ne kadar bilen var mı?
-
@antoniogramsci güzel başlık dönem dönem aklıma geliyordu ancak başlık açmayı düşünememişim umarım bilen biri bizi aydınlatır.
-
@kml Şu anda bu iki üniversitenin ilanı olduğu için ikisini özel olarak belirttim ancak diğer üniversiteler için de kullanılabilir Bilgilendirici olur.
-
Devletten yüksektir sanırım o da 5 bin TL üzeri anlamına gelmiyor mu?
-
@antimülakat arkadaşım arel üniversitesinde araştırma görevlisi. Araştırma görevlisi maaşlarının devlet üniversitelerinde daha yüksek olduğunu söylemişti. Kendisi devletten daha düşük maaş alıyor. ancak her özel üniversitede aynı değildir diye düşünüyorum.
-
Özel üniversitelerde maaşların devlete göre daha az ve iş yükü daha yoğun diye biliyorum.
-
ünvan alma yükselme durumları nasıl acaba? Çünkü kamu da araştırma görevlisi olsak doktora sonrası işsizlik ihtimali mevcut.
-
@aliveli kendi personelini yetiştirip sonrada işsiz bırakmıyorlardır diye düşünüyorum. Yanlış mı?
-
@antimülakat ben de öyle düşünüyorum da burası Türkiye Çağ üniversite'sinde çalışan bir arkadaşım şartlardan memnun değildi. Hocalar çok kaprisli vs anlatıyordu ayrıldı sonra.