17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
.....................
-
@president06 "sorumluluğu"dan kasıtları nedir acaba ? Sorumsuz da olsalar sorumlular neticesinde gereği yapılıyor sonuçta
-
@president06 sorumlulugu kendisine aittir demek bizi ilgilendirmez manasına gelir. Yani çok acık değil mi?
-
@president06 ancak itiraz neye ilişkin bu konuyu net biliyor muyuz? Birileri şöyle bir durumdan bahsetmişti "Sınav görevlilerinin sınava ilişkin kulralları okuma zorunluluğunu oldugunu bu kuralları okumadıgı için kitapcıgın ön yüzündeki bilgileri doldurmadıgını ve bunu farkedincede görevliye durumu bildirip gerekli yeri doldurma talebinde bulunmuş. Sınav görevlisi ise bunu reddedince bu duruma ilişkin tutanank tutulmuş. " ilk yapılan itiraz için böyle bir olay konuşuuyordu. Ancak bu son iki kişi ne zaman itiraz etti de itiraza cevaplar şimdi geldi ve itirazları hangi konuya ilşkindi vs. bunlarıda bilmiyoruz.
-
Benim hala aynı sıralama arkadaşlar 333
-
Benim bir sorum olacak arkadaşlar bilgili arkadaşların cevap vermesi çok makbule geçecek.. Ben bu sene kaymakamlık sınavına hazırlanmak istiyorum, sürekli olmasa da ara ara özellikle heycanlanırken kekeliyorum bu kaymakam olmaya engel midir ? Özellikle mulakatlarda cok kekelıyorum gecen gumruk mulakatına girdim başıma geldi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
-
...................
-
@Kaimi-Makam Paylaşımın için teşekür ederim.
-
@nzmkymkm rica ederim.
-
Arkadaşlar birkaç şey paylaşmak istiyorum kaymakamlik ilanında sinav sonucuna itiraz sinav sonucunun açıklanmasından 10 gün içinde yapılır diyor ve itirazlarin sonuclari da 10 gün içinde kişiye ve ilgili kuruma postayla iletilir diyor o zaman suan itirazlar değerlendirildi ve cuma günü kaymakam adayları şubesini aradığımda bugün osymden güncel liste bekliyoruz dediler o zaman
1.Listeye eklenen 2 kişinin evrakları da bu hafta sunulursa mülakat tarihleri bu cumaya kadar yada sonraki hafta belli olur
2.Yerinden inceleme talebinde bulunanlardan herhangi bir değişiklik olur mu çünkü 23 şubatta bir arkadaşa gel kağıdını incele demişler
3.Geçen en son 240 kişilik alımda bunla ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar var mi süreç nasıl ilerliyor -
İnşallah önümüzdeki hafta mülakat tarihleri gelir, Şubat sonu Mart ilk hafta mülakatlar biter ve Mart 10 gibi liste açıklanır. Duam bu yönde.
-
Merhaba arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak 1 haftadır mülakata hazırlık için birşeyler yapıyorum güya daha önce mülakatta çıkmış soruların cevaplarını bulmaya çabalıyorum yada ne bileyim belli konularda konuşma hazırlamaya çalışıyorum ama sanki yetersiz olacak gibi bana bir yol gösterseniz hangi kitap hangi mevzuat hangi hukuk kitaplarını çalışmalıyım yada yeniden ahmet nohutçunun K.a.s açık uçlu soruları mı çözsem.Şimdiden teşekkür ederim hayırlı pazarlar
-
@president06 Kardeşim o kadar erken olur mu? Mart'ın 2.haftasına sarkar gibi en azından.
-
@kadir_karasu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@escape engeldir. Hem de kesinlikle engeldir. Bir an önce bu "kusurunuzu" gidermeye bakınız.
Kusura bakmayın ama inanın bir şey sőylemeden geçemedim. Bir insanin heyecanlanınca ortaya çıkan durumuna kusur nitelendirmesi yapmak űstelikte tırnak içine alarak iyice gőzűne sokmak nasıl bir űslup Allah aşkına? Bu şekilde mi kaymakam olacaksınız...!?
-
...................
-
İnşaallah sıralamalarda daha değişiklik olmaz
-
@Unutan size katılıyorum bence de ikinci haftaya sarkacak gibi
-
@kadir_karasu hocam bırakalım da bakanlık tırnak icine alsın o zaman. Empati kuralım, kırıcı olabilir. Mesajıma anlayışla cevap verdiğiniz için de teşekkűr ederim.
-
..............
-
Arkadaşlar az önce kaymakam adayları şube sini aradım osymden güncel bir liste geldiğini ve bu listeye göre bu hafta içinde mülakat tarihlerini aciklayacabileceklerini soylediler