TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı

KPSS A
    94
    340
    54257
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      Ferenc Puskas Son düzenleyen:

Mülakata kalan arkadaşlar var mı, bir şey soracağım da.

Nizâmülmülk 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Nizâmülmülk
        Nizâmülmülk @Ferenc Puskas Son düzenleyen:

@alageyik08 Var kardeşim

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • F
          Ferenc Puskas @Nizâmülmülk Son düzenleyen:

@nizâmülmülk Hocam merhabalar, bizden ayrıca cv istenmiş ama başvuru formunda da bizim cv'ye yazacağımız şeyler var hemen hemen. Yani aynı şeyleri yine yazacağız bir nevi. Biraz mantıksız geldi bana da. Bu konuda bir bilginiz var mı? Memurlarnet'te de aynı soru sorulmuş, o soruyu görünce benim de aklıma takıldı. Olmadı yazacağız benzer şeyleri.

• Nizâmülmülk

@alageyik08 Aynı ama dolduracağız mecbur kardeşim ne istiyorlarsa

• F

@nizâmülmülk Anladım hocam doğru söylüyorsunuz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Teşekkürler size de, kolay gelsin, başarılar dilerim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • F

Mülakat tarihleri yaklaşmışken başlığı dolduralım yeniden. Daha önceden bu kurumun mülakatına giren ya da tanıdığı olan var mı? Ne çıkabilir, hangi konular çıkabilir, nasıl bir mülakat havası var, bilen arkadaşlar yazarsa ve yardımcı olursa çok makbule geçer. Ve mülakata kalan başka arkadaşlar da kaldığını yazarlarsa fikir danışabiliriz buradan, iyi olur. 🙂

• Nizâmülmülk
                  Nizâmülmülk Son düzenleyen:

Bugün belgeleri teslim ettim komisyonun yoğunluğu sebebiyle mülakat tarihlerinde değişiklik olabileceği söylendi bilginiz olsun arkadaşlar

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • F

@nizâmülmülk Gerçekten mi? Yalan değil sevindim hakimlik sınavı da var ve ona da çalışamıyorum. İyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum sadece hayırlısı diyeyim o vakit. 🙂

• Nizâmülmülk

@alageyik08 Hocam yine aynı hafta içinde olacakmış zaten yani değişen çok bir şey yok

• F

@nizâmülmülk Anladım hocam, siz öyle deyince yalan değil ocak ayına sarkacak diye düşündüm. Bilgilendirme için teşekkürler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Nizâmülmülk
                          Nizâmülmülk Son düzenleyen:

Mülakat için çalışma yöntemi konusu vs tavsiyesi olan var mı?

• F
                            Ferenc Puskas Son düzenleyen: Ferenc Puskas

Yarın mülakatlar başlayacak, girecek arkadaşlar burayı guncellerse güzel olur. 🙂

• G
                              gizo11 Son düzenleyen:

Herkese hayırlı olsun bakalım inşallah giren çıkan bi kaç soru paylaşır

Kazanmak için yenilgiyi risk olarak kabullenmelisin.

• S
                                sosyaladalet Son düzenleyen:

Bugün giren oldu mu mülakata?

• F

Gerçekten kimse yok gibi giren ya da giren arkadaşlar çok ketum. Ben girdikten sonra güncellerim burayı, bana kadar böyle çorak geçecek bu başlık sanırım.

• Nizâmülmülk

@alageyik08 hangi gün sizin hocam

• F

@nizâmülmülk Perşembe öğleden önce. Sizin ne zaman hocam?

• Nizâmülmülk

@alageyik08 Perşembe öğleden sonra benim de.Çıkınca tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim hocam ben de yazacağım buradan

• F

@nizâmülmülk Yazacağım inşallah.

• I
                                            iibfpalace Son düzenleyen:

Ben bugun mulakata girdim.Oncelikle kendimi tanitmam istendi,tanittim.Kamu Basdenetcimiz Seref Malkoc da mulakata giriyor bu arada haberiniz olsun.biraz hastayim,rahatsizim arasira oksurdum,bir iki kere kelimeleri yuttum mesela "idari basvuru yolu" yerine sadece "basvuru yolu" dedim,sonra bir de duzeltip kendimi ele verdim .hasta ve uykusuz oldugum siklikla "aaa ,iiii" deyip durdum.Sorulari bildim mi?Bildim.Ama geri kalani tam bir fiyaskoydu,nefesim kesildi rahatsizligimdan oturu o sirada ya susup yutkundum ya konusmaya devam ettim bir anda sesim degisti ya da öksürdum,sanirim sorulari bilmemin pek de bir anlami kalmadi,mulalata tazmanya canavari geldi sanmis dahi olabilirler 🙂 Hatta bir soruda"cevrende kamu denetciligine basvuran oldu mu" diye soruldu.Ben sinava basvuru olarak anladim soruyu "hayir tek basvuran benim cevremdee" dedim,o an kendimi "artiz ne arar la bazarda" diyen amca gibi hissettim.genel olarak boyleydi umudum filan da yok.Iki fanus var,ikisinden de birer soru cekiyorsunuz.Bir tanesi hukuk,bir tanesi alan sorusu.sorularimi da anlatirdim ancak kurum tarafindan sosyal medya, forumlar vs takip ediliyorsa kim oldugum ortaya cikar.Ama sunu soylemeliyim kurumla ilgili sorular uzerinde daha cok duruldu,zarftan iki soru cektim biri kurumla ilgili cikti sansima,sonra genelde kdk uzerinden sorular soruldu.Neyse,beni kendimle basbasa birakin moralim cok bozuk 😞

Baelish F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 16 / 17
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti