Btk,içişleri kontrölörlük,işkur,adalet kontrölörlük,tihek,enerji denetçilik, tamamından başvurularımı çekiyorum ben de.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Nizâmülmülk
@Nizâmülmülk
Nizâmülmülk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÖNEMLİ!SINAVI KAZANAN ARKADAŞLARIN BAŞKA KURUMLARDAN FERAGAT ETMESİ.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz sendeki arşiv wikileaks te yok tam bir reyizsin
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bugün bir arkadaşımla görüştüm kendisi geçen yılın kpss Türkiye 5.si.Tam olarak 3 soruyu hatırlamamakla birlikte 72 neti olduğunu söyledi arkadaşlar.Kolay diyenler bence tekrar düşünsün.Düşük olanlar da umudunu kaybetmesin bence.
-
Kardeşim açık açık çıkın konuşun boyle khk ile falan uğraşmayın.Sizin okulları bitiren hakim olsun savcı olsun kaymakam olsun bitsin bu çile az buçuk eli ayağı düzgün yargı kaldı zaten onu da hallediverin hazır fırsat varken.Koca kurumlar ne hale geldi yeter artık be
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Benim puanım da 78.51 sıralamam 549.Kazanan kardeşlerimi can-ı gönülden tebrik ederim eminim ki bu başarı tesadüf degildir.Umarım mülakat aşamasını da sorunsuz bir şekilde tamamlayıp bu necip milletimize bilgi birikiminizle,kültürünüzle, ahlaklı kişiliğinizle her biriniz güzel birer örnek ve idareci olursunuz inşallah.
-
Derslere göre konu dağılımını görebileceğimiz bir belge var mı? Geçen yıl nasıldı tecrübeli arkadaşlar paylasabilir mi özellikle hukuk iktisat dersleri için hangi konulara yoğunlaşmalı
-
@hü-sbky finansal kaldıraç olsa gerek hocam
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@onuktekin Güzel fikriniz için öncelikle sizi tebrik ederim.Kitap piyasasında kaymakamlık için yeterince sağlıklı bir kaynak olmadığı, kitapların bir çoğunun baştan savma olduğu konusunda ben de hemfikirim.Bu yüzden iki sınav tecrübesi olan bir aday adayı olarak naçizane ben de elimden geleni yapmaya hazırım.
Nizâmülmülk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: hesabı komple kapatma
@paretowilfredo Forumlar insanların bilgi paylaşımlarıyla birbirlerine yardımcı olduğu bir konsept, size bu konuda hak verebilirim ama takdir edersiniz ki kişisel verilerin güvenliğinin sağlanması yasal bir zorunluluktur.Biz daha evvel burada, kişisel verilerin tehlikeye girdiğine de hep birlikte şahit olduk.(Örneğin daha önce burada gayet masumane bir şekilde yalnızca sınav sıralamalarını paylaşan bazı arkadaşlarımız, mülakat listesinin yayınlanmasıyla birlikte ifşa olmuşlardı, kimlikleri açığa çıkmıştı.) Sizler de bilirsiniz ki forum mantığında rumuz kullanımının amacı insanların gerçek kimliğinin, özel bilgilerinin ortaya çıkmaması, takma isimler altında anonim olarak faydalı bilgilerin yayılmasının sağlanması vardır.Ancak yukarıda da belirttiğim gibi bazı spesifik durumlarda zarar görme tehlikesi ortaya çıkabiliyor.Sizden isteğim (Sanırım birçok arkadaş da bu konuda benimle hemfikirdir) üyelere, belirli süreyle kısıtlı da olsa, yukarıdaki gibi durumlara karşı tedbiren, gönderilerini değiştirebilme veya silebilme imkanı getirmenizdir. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
-
RE: hesabı komple kapatma
Yazılanların ve üyeliğin silinemeyeceği üye olurken yazılsa dahi insanların fikir ve karar değiştiren özgür canlılar olduğu göz önüne alındığında, etik bir kural olmaz. Daha önceden postları silme özelliği vardı zaten, fakat nedense sonradan kaldırıldı.Bu doğru bir uygulama değil anayasa bile değişiyorken insanlar bir anlık kızgınlıkla üzüntüyle mutlulukla paylaştığı şeyleri silmesine düzeltmesine izin vermemek en hafif tabirle saygısızlıktır.
Buradan yöneticilere sesleniyorum. İşi goygoya vurmadan acilen bu uygulamanızı ![alt metni](görsel url)değiştirin lütfen.Herkes ifade özgürlüğüne ve beyanlarını değiştirme hakkına sahiptir.Teşekkürler. -
RE: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
@Angaralı, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
@adalet81 Hiç bilmiyorum hocam ama Başkan daha yeni konuşmuş 11 Aralıkta Ocak gibi yapıcaz dediğine göre Ocak veya şubatta mülakat olur heralde
Başkan nerede konuşmuş bilginiz var mı hocam?
-
RE: ÖNEMLİ!SINAVI KAZANAN ARKADAŞLARIN BAŞKA KURUMLARDAN FERAGAT ETMESİ.
Btk,içişleri kontrölörlük,işkur,adalet kontrölörlük,tihek,enerji denetçilik, tamamından başvurularımı çekiyorum ben de.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Tolga abiyle hugonun hikayesine dönmeden açıklanır inşallah
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Kendini tanıtma bölümünden sonra akıllarına gelen bir şey olursa onu soruyorlar kişisel durumla ilgili.Daha sonra sorulara geçiliyor bana 3 soru soruldu birisi mahalli idarelerle ilgili diğeri dmk sonuncusu da yeni değişiklerle ilgiliydi.Komiyonda aşırı ciddi bir hava yok normaldi
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
Yds siz kamu yönetimi 90.8 ile kapatmış ankara destek birimi uzman yardımcısı
-
RE: TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
Kpss sonucunu istemiyor mu ben mi göremedim arkadaşlar
-
RE: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
Arkadaşlar kargoyla teslim eden oldu mu kabul ediliyor mu ?