KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@serenity yüksek alım var ama Hazine Avukatlığı güzel meslek. Yüksek puanlilar tercih edecektir. Siz puan ve sıralamanızı söyleyin bir hesaplama yapalım.
-
@lamarjinal gelme ihtimali olan yerler muhakkak olacaktır. Onları bulmak gerek.
-
@lamarjinal https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20182-tercihleri-ne-zaman-yapilacak yazımızda açıklanma tarihini belirtmiştik. Diğer atamalardan hareketle hesapladık.
-
@smithayran zor hocam. Beklemek gerek.
-
@yavsanotu incelemedim ama öyle bir şartı sağlayan adam bulunmaz hocam. Saçma olur.
-
@springgg bu atamada zor bile olsa diğerinde kesin olur.
-
@antimülakat sağol hocam ben yine mhuy sgk guy il göç yolunda devam edeyim bana burada ekmek zor düşer:)
-
@karambitaa zor olacağını düşünüyorum hocam. Akşam daha detaylı analiz yapacağım. Şu an işte çok kapsamlı inceleme yapamıyorum.
-
@antimülakat ilk atama için diyorsunuz değil mi? Bende öyle düşünüyorum
3.de olur herhalde,inş yani
çok teşekkür ederim cevabınız için -
@antimülakat p3 puanım 88,16. Branş sıralamam da 508. İlk atamada zor gibi duruyor ama bilemedim
-
benim p3 puanım 80 uluslararası ticaret bölümü mezunuyum. benlik bir durum yok galiba arkadaşlar. KPSS B'den hiç anlamam. yardımcı olur musunuz?
-
@antimülakat bölümüm sbky p3 85 sizce Eskişehir'de mi tercih yapmalıyım yoksa Ankara'da mı Ankara'da doğrudan bizim bölümden alan yerler var ama Ankara daha çok mu tercih edilir?
-
Arkadaşlar 85 puanı olan birisi lütfen ayrı ayrı bölümlerdeki sıralamasını yazsın.
-
@karambitaa olur hocam da daha şu atamayı bir sonlandıralım sizde çok konuşuruz. O arada açıktan atamalarda gelir. Şartlar şekillenir.
-
@antimülakat hocam p3 puanım 85.85 sbky içinde sıralamam 214, Ankara ile Eskişehir arasında kaldım
-
Bölüm sıralalarımızı nasıl öğreniyoruz arkadaşlar ?
-
@icav hocam hukuk, iktisat, işletme, çeko, maliye, ulus ve ekonometri sıralamanıza da bakar mısınız?
-
@akalinriza birde sizde bakarken KY ve SBKY birlikte bakacaksınız sıralamaya. 4503 nitelik kodundan dolayı birlikte açılıyor kadro.
-
hocam, sbky-ky-siyaset bilimi içinde 556., hukuk, iktisat, çeko, maliye, ekonometri dahil ettiğimde hocam 3059 oldu sıralama.
-
@icav hocam bölümlere ayrı ayrı yanlış anlaşıldı. Diğer bölümlerin durumunu öğreneceğim.