KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
Arkadaşlar 83.57 puana gelen sıralamalar:
KY-SBKY : 1042
ÇEKO-ÇE : 139
HUKUK : 2436
İKTİSAT : 852
İŞLETME : 1985
MALİYE : 303
EKONOMETRİ : 45
Uİ - SBUİ : 684 -
Tercih kılavuzlarını indirirken hata alan var mı başka?
-
Hocam @Antimülakat sınavdan sonra konuşmuştuk belki hatırlarsınız vakit geldi kadrolar açıklandı ve sizi tekrar rahatsız ediyorum, maliye mezunuyum puanım 88,9 ve maliye branş sıralamam da 37 sizce tercihleri nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
Hocam@antimülakat
Bölümüm maliye 82,65 puanım. Sıralamam 471 Maliyeler arasında tercih yapıcam. Gelme pek yok sanırım değil mi? -
@antimülakat Hocam
Bölümüm maliye 82,65 puanım. Sıralamam 471 Maliyeler arasında tercih yapıcam. Gelme pek yok sanırım değil mi? -
@hatunbiritni çok zor hocam. Diğer atamalara veya açıktan atamalara diyelim
-
@gazialabörü merhabalar hocam. Hatırladım şimdi, sizden şuna da bakmanızı istiyorum, İktisat, İşletme, Kamu, SBKY, Ui, SBUİ ve ekonometri sıralamanıza.
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
Kpss 2018/2 Kontenjanlar:
Toplam Kontenjan: 1.729
Lisans Kontenjanı: 1.178
4001 Kontenjanı: 120
Çeko Kontenjanı: 70
Hukuk Kontenjanı: 114
İktisat Kontenjanı: 116
İşletme Kontenjanı: 126
Kamu/SBKY Kontenjanı: 110
Maliye Kontenjanı: 85
Uluslararası İlişkiler Kontenjanı: 50
Ekonometri Kontenjanı: 55Kadrolar oldukça az olmuş. 2018/2 alımı için biraz olsun fazla kadro verirler diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Bundan sonraki alımlar adına hiç umut kalmadı. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun.
-
arkadaşlar bir sorum olacak. istediğimiz bir kadronun daha önce kaçla kapattığını öğrenmek için mantıklı olan 2016/2 tercih sonucuna göre bakmak mıdır bana öyle geldi çünkü. o da 2016 kpss puanıyla yapılan ilk atama sonuçta o yüzden bir fikir verebilir diye düşündüm ama bu konularda pek bilgim yok. yardımcı olabilir misiniz?
-
@antimülakat hocam şimdi baktım ösym'nin branş sıralama sayfasından bahsettiğiniz bölümleri ekledim 781 oldu sıralamam buna göre ümit yok mu sizce?
-
92 altı hiç ümitlenmesin bana kalırsa tercih dahi yapmasın 1000 küsür kadronun olduğu yerde ne demek istediğimi sonuçlar açıklanınca anlarsınız...ha şunuda söyleyeyim bundan sonra 2023e kadar kpssye p3 için girmeyin polis asker olurum diyorsanız girin malum 5 yıl bu kolpacı iktidar başımızda merkeziden alım yapmazlar...bizde kpssye verdiğimiz kurslara verdiğimiz paralara yanalım daha kötüsü okudugumuz üniversiteye harcadığımız emeklere yanalım...
-
@gazialabörü hocam maliye atamalarının büyük bölümü, diğer bölümlerle birlikte alacak. Sayı o kadar fazla ise her yeri yazmayacaksanız durum biraz kritik görünüyor. Sadece maliye bölümü nitelik kodu olan 4459 ile alan yerlerde var. Oraların sayısını net belirlemek gerek. Bununla ilgili çalışma yapacağım.
-
@antimülakat p-3 siyaset bilimi ve kamu yönetimi 84.25 puanla bu atamayı es geçmek mantıklı değil mi hocam?Sanırım bir yerlerin gelme ihtimali yok gibi...
-
@öğrenci bu alım için olmadığını düşünüyorum hocam.
-
@antimülakat hocam düşüncem tercih hakkımın tamamını kullanmaktan yana ama tabi tecrübem yok bu konuda o yüzden bilemiyorum henüz, sizin çalışmanızı takriben sanırım bende de şekillenir. Hocam sadece 4459 ile alım yapılan pozisyonlara basvurmam daha mı avantajlı olur, tercih sıralamasının ve kadrolarda istenen nitelik kodlarının sıralamasının bir önemi var mı peki ? ayrıca kendi adıma ve forumdaki arkadaşlar adına ilginizden ötürü ayrıca size müteşekkirim, Allah razı olsun çok yardımınız dokunuyor.
-
Arkadaşlar bu kit'ler için 3 yıl başka yere atanamama durumu a grubu kadroları da kapsıyor mu bilen var mı acaba ?
-
@gazialabörü eyvallah hocam. Aslında mantık şöyle kurulmalı: DHMİ kadroları bütün mezunlar için popüler kadrolar, bölüm farketmeksizin puanı yüksek olanlar ilk sıralara DHMİ yazacaktır. Sonrasında puanı yüksek olup, kendi branşına yönelik nitelik kodu ile atama yapılmayan bölümlerden mezun olanlar 4001 kadrolarını kapatacaktır. Geriye İİBF mühendislik hukuk gibi bölüm mezunları kalıyor. Bunlarda kendi çalışma alanlarını belirleyecek. Elbette doğru tercih kendi branş koduna açılan yerleri önce yazmak. Ama burda başka bir değişkenler devreye giriyor bu da maaşların birbirinden farklı olması. Dolayısıyla gözün maaşı yüksek olan ama tüm İİBF için açılan kadrolara kayıyor. Sonrasında bir de memleket durumu devreye giriyor. Derken bir çok değişken listeyi etkileyebiliyor. Burada en önemli şey: sadece kendi bölümünüzden açılanları yüzde yüz listede bulundurmak
-
@antimülakat Teşekkürler hocam..
-
Hocam bölümüm kamu yönetimi Puanım:87,440
Sıralamalarım şu şekilde:
Sbky ve ky=315
Çalışma eko.-çalışma eko.ve endüstri ilişkileri=38
Hukuk=663
İktisat=218
İşletme=629
Maliye=61
Ekonometri=14
Sbui-ui=190
Hiç atanma ihtimalim yok mu sizce tercih listesinde nasıl bir yol izleyebilirim. İlk kez tercih yapacağım ve görüşleriniz benim için yol gösterici olacak? -
@antimülakat hocam şimdi tercih yaparken niteliklerini sağlamadığım alakasız bir kadroyu denemek için tercih ettim..listede tercih ettiğim yer çıktı. Niteliklerini saglamadigim tercihler en son kaydedip basvuruyu tamamlayınca mı site otomatik olarak hata verecek yoksa hiç hata vermez mi ?