ANKARA YHT TREN KAZASI 13.12.2018
-
Ankara YHT'de tren kazası yaşandı. Kimler vefat etti haberin detayları sanırım henüz belli değil ama bir ülkenin yetişmiş insanlarının canı bu kadar ucuz olmamalı diye düşünüyorum. Bir sabah Konya'ya gitmek için hızlı trene biniyorsun, 5-10 dk sonra ecel seni buluyor. Elbette kadere inancımız var ama insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ölenlere Allah'tan Rahmet Diliyorum.
-
7 kişi ölmüş 46 yaralı vardı 3 saat önce. Allah rahmet eylesin. Allah kalanlara sabır,yaralılara şifa versin. Bakalım bunun sorumluluğunu kim alacak...
-
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor...
-
Sorumluların cezalandırılmayacağı bir facia daha...
-
Yani ülkemizde bu bile yaşanıyorsa hayatın geri kalanını garanti altına almak için o kadar emek harcamak ne işe yarar diye düşünüyorum.
-
Yht nin oradan kacta gececeginin bilinmemesi bu devirde, bu kadar teknolojiye ragmen...Allah rahmet eylesin, yararilalara da acil sifalar versin.
-
@sbf1983 müthiş bir ihmal ve umursamazlık var. Bunda en büyük etken sanıyorum sorumluların ceza almayacağına duyulan güven, insan canının değersizliği ve kadercilik gibi kalıplaşmış yargılar etkili.
-
@antimülakat bu kaçıncı tren kazası? hangi gelişmiş ülkede bu kadar çok tren kazası oluyor?