2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Kazanan arkadaşlar tebrikler. Diğer mulakatlardan feragat etmeniz fazladan 1kişinin daha kazanmasını sağlayabilir. Teşekkürler şimdiden.
-
@lysisminos mailler gönderilmiş arkadaşlar
-
@acelya feragat eden herkese teşekkürler.
-
Bddk uzman yardımcıları ne kadar maaş alıyor, bilen var mı ?
-
@acelya, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Bddk uzman yardımcıları ne kadar maaş alıyor, bilen var mı ?
-
@albertcamus teşekkürler , 29 mayısa kadar belgelerin getirilmesi gerektiğine göre, bayramdan sonra çalışmaya başlanır, ama ne kadar sonra bakalım görcez.
-
Bddk uzman yardımcılığını kazanan arkadaşlar Özelden mesaj atarsa bir grup oluşturabiliriz.
-
uzman ve murakıplar aynı maaşı alıyorlar değil mi?
-
@balkabağı13 evet
-
@balkabağı13 Murakıplar ekstra 320 TL ticket alıyorlar, bir de uzmanlara göre daha teknik ve kalifiyeler.
-
şunu şuraya bırakalım sonraki girecekler merak eder.kaç kişinin alındığına dair
https://prnt.sc/np0xgx -
@murakebe Her iki meslek grubu da kalifiyelik konusunda eşdeğerdir bence üstad Uzmanlar teorik olarak, murakıplar teknik olarak daha gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Sonuçta her iki meslek grubu da sektöre daha iyi hizmet için çalışır. Her iki meslek personelini birbiriyle kıyaslamak Kuruma yeni gelecek ya da ilerde gelmek isteyecekler için yanlış bir yönlendirme olacağı kanaatindeyim.
-
@uzlastırmacı Ben de sizinle aynı düşüncedeyim lâkin uzmanlık devlet memurluğuna daha yatkın bir meslek. Fazla mesaisi olmaz, etliye sütlüye karışmaz, daha rahattır yani. Kalifiye ve teknik derken kastettiğim bankacılık anlamında murakıplar uzmanlara göre daha kalifiye elemanlar, daha bankacılar kısaca.
-
@murakebe Üslubunuz hala aynı Birincisi, uzmanlar da fazla mesai yapabiliyor. Bu iş yoğunluğuna bağlı olarak değişken bir faktör tabii. İkincisi, sonuçta sizler daha bankacı olduğunuz için Kurum'da ne, nasıl işler konusunda yüzde yüz emin olmadan kesin kanaatli olmanızı tavsiye etmem.
-
@uzlastırmacı ben bir uzman yardımcısı olarak ve murakıplığın daha zorlu sınavına da girmiş biri olarak, murakıplığı bi tık yukarıda görmekteyim.
-
@acelya Tabii bu sizin fikriniz. Saygı duymaktan başka birşey demek haddime değildir; lakin olaya yapılan iş odaklı bakmakta fayda görüyorum. Lisans mezuniyetinizin neresi olduğu, kpssde kaç puan aldığınız, yazılı sınavın niteliği... vs bunların hepsi geride kaldı. Kurum’da çalışan meslek personeli aynı mevzuata tabiidir ve bu mevzuatı bilmek zorundadır. Karşılaşılan olaylar farklılık gösterebilir, ki bu da mesleki tecrübe dediğimiz şeyi oluşturur. Tabiri caizse işin mutfağı dediğimiz bankaya giden her meslek personeli tecrübe olarak kendine artı birşeyler katacaktır.
-
Bankacılık Uzman Yardımcılığını asil olarak kazanan ‘Gökhan Solak’ Bey eğer bu mesajımı görüyorsanız bana ulaşmanızı rica ediyorum.
-
Dostlar istenilen belgelerde sadece saglik durumu beyaninda bulunacagiz degil mi ? Saglik raporu istememiş cunku acik olarak.
-
@kaysersoze ben de öyle anladım. Ve o dilekçe örneklerinin hepsi ayrı ayrı mı çıkarıcaz?
-
@milagros referansım arandı,olumlu denildi fakat listede adım yoktu. Bir gün önce liste belliydi bence ne hikmetse değiştirildi.