2019/1 PTT Personel Alımı
-
Hayırlı olsun, yeni personel alımı için geri sayım sürüyor.
-
@yalcinsakar inşallah bu sefer başka bir sınavla çakışmaz.
-
@yalcinsakar hocam daha yedeklere sıra gelmedi ilana yakın zamanda çıkılır mı ?
-
Yedeklerin hiç biri çağırılmayacaksa neden yedek ayırdılar?
-
Ptt uzman yardımcılığı'nda olduğu gibi geri sayım olmaz umarım.
-
@Yalcinsakar Hocam geçen alımda yanlış tercih yaparak 87 puanım çöpe gitti, inş bu alım ilan bekleyen ve hakeden herkese ilaç gibi gelir . Duyumlarınızı bekliyoruz
-
@Yalcinsakar Ayrıca ikamet şartı netleşti mi ?
-
@yalcinsakar HOCAM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GELİR. ŞİMDİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK AMA İLAN GELMEDEN DE PEK MOTİVE OLAMIYORUZ. DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ
-
Yeni alıma çıkılmadan önce zaten yüksek puanlar almış yedeklerde bekleyen adayların öncelikle alınmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Öncelikli olarak eleman ihtiyacı halihazırda yedek listede bekleyenlerden karşılanmalı
-
@jan-vesely bunun için birşeyler yapabilirmiyiz acaba,dilekçe vs versek insan kaynaklarına
-
@iktisatsever Bir şeyler yapabilir miyiz faydalı olur mu bilemiyorum ama insan kaynaklarını arayıp bu konuda bilgi isteyebiliriz
-
@jan-vesely aradım ama kimseye ulaşamadım ben
-
Bilgi/Açıklama geldiğinde buradan duyuracağım. Dilerseniz instagramdan da takipte kalabilirsiniz. @Yalcinsakartr
-
@yalcinsakar hocam facebookta ulaştırma bakanının açıklama yapması bekleniyor gibi bir paylaşım yapılmış. o halde tarihler kontenjanlar vs her şey belli şu anda ama resmi bir açıklama bekleniyor öyle mi?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar PTT Sınavı için nelere çalışmamız gerekir daha önce giren varsa yardımcı olabilir mi
-
Kaç kişilik alım olacak? Bu konuda net bilgi var mı?
-
@antimülakat malesef yok.
-
Uzman yardımcısı da alınır mı acaba?
-
@ozge92 hocam ben daha önce girdim. genel kültür genel yetenek sınavı var. sınavı kolaydı aslında. ne tam kpss formatında ne de banka sınavları gibi. ikisinin ortası karması gibiydi. mantık soruları vardı, şekiller, grafik yorumlamacalar vs.
-
@issiz-0 teşekkür ederim hocam.alan çıkmıyor ozamn