YTB, TİKA, Maarif Vakfı..
-
@titoizm eatağfirullah hocam. Bu sektörde malesef böyle yürüyor bu işler..
Anca duyumlarla flan umutlanabiliyoruz.
Ytb'den de 7 kişilik ilan geliyormuş. Hayırlısı olsun artık.. -
YTB umarım yine danca, flemenkçe, elfçe gibi dillerden 80 yds istemez. Elbette etkili bir kamu diplomasisi kurumu, görev tanımı Türk Diasporasına hitap ediyor; bu dilleri istemesi normal görünebilir ancak bu istekler sanki biraz almancı olup da yurda kesin dönüş yapmış kişilere yönelik. Bilmem bu izlenim yalnızca bende mi oluştu. Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin böylesine önemli kurumlarının kadrolarını belli bir topluluğa peşkeş çekemez.
-
O da ayrı bir konu hocam..
Bu dillerle geçen yıl 2 kişi almış, 20 katını sınava çağırmış.
Hem de ilanda önce eleme sınavı(test), sonra yazılı sınav yapacağını belirtmiş. Ama duyduğum kadarıyla az başvurudan dolayı iki bir sınavı yeterli bulmuş
Bu dillerle o kadar çok başvuran oluyor mu diye sormadan edemiyor insan -
Bence çok başvuru olmamıştır. @hacım Siz 7 kişilik ilanı nereden duydunuz? Hiçbir yerde rastlayamadım. Kaynağınız sağlam mı? Umutlanabilir miyiz?
-
@por-favor dün forumda hangi başlıkta hatırlamıyorm, bir arkadaş söyledi hocam.
"7 kişilik ilan gelecek önümüzdeki günlerde ama ne zaman bilmiyorum" diye.
Biz de onun yalancısıyız.
Hangi dil var hocam -
Tabii ki ingilizce var.
-
@zeuscuk isimli arkadaş söylemişti
-
Fena bir beyefendiye benzemiyorlar kendileri.
@hacım -
@por-favor arkadaştan bi daha ses çıkmadı
-
@hacım Ben bu gece uyumayıp Resmi Gazete'yi bekleyeceğim. Yılın son iş günü için büyük umutlarım var. Belki YTB'nin ilanı da yayınlanır.
-
@por-favor YTB'nin huyu bu zaten, hep 29-31 Aralık arasında vermiş ilanı.
Bir kaç kurumdan daha az sayılı ilan gelebilir, dediğiniz gibi son günde hocam -
Resmi gazetede YTB ilanı var ama açılmıyor
-
@ottovbismarck açılıyor:) ilan da var ama iibf değil
-
@adolf-stalin Bozyazı Belediyesi?? YTB?? :))
-
@ottovbismarck YTB’ye tıklayınca bu açıldı. Başlığı okumamışım yine denedim aynısı çıktı herhalde hatalı girmişler
-
@adolf-stalin Şimdi buldum Derik Belediyesinin içine kaçmış http://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2018/12/20181231-4 (11).pdf
-
Dışişleri Sınavı ile aynı gün sanırım kötü oldu
-
@ottovbismarck o zaman başlığı açma şerefi size ait
-
@adolf-stalin ilk başlığım oldu eyvallah :))
-
@ProofStriker Hocam maarifte uzman yardımcısı olarak mı çalışıyorsunuz hala?