Kpss çeko kaynak tavsiyesi
-
Çeko icin hangi yazar hangi kaynak iyidir arkadaşlar?
-
zaten piyasada 2 tane var lider yayınları ve a kadro. sanki çok çeşitlilik varmış gibi
-
Gazi kitapevinden cıkan çalışma sorunları kitabının mevzuat anlamında oldukca yeterli oldugunu söyleyebilirim ama calısma psikolojisi ve sosyolojisi için acıköğretim kitaplarına bakarsanız daha iyi olur. Çalısma sorunları iş kanunu sosyal güv kanunu toplu iş sözleşme vs için gayet yeterli.
-
Yasin kulaksız duymuştum daha önce ben o öneriliyordu onunla ilgili fikriniz var mı?
-
Fikrimi sorarsanız kanunlardan okuyun kessinlikle. Geri kalan konuları (sosyal psikoloji, yönetim psikolojisi, calisma ekonomisi vb. ) acik öğretim kitaplarından halledin.
-
Çeko dedik mi @paretowilfreɗo daha net fikir verecektir ama İş Hukuku çok kritik görev yapıyor. İş Hukukuna sağlam çalışmak neredeyse 15 soruya yakın yapmayı sağlarken arada çıkan iktisat işletme vs. soruları da 5 soru yaptırsa 20 soru ediyor. Bir 5 soruyu da çoğu kişi yapar diye düşünürsek 25 soru oluyor.
-
İş kanunlarını direkt olarak mevzuattan çalışıp geriye kalan akademik konuları da A Kadro’dan çalışmanızda büyük fayda olacaktır. Kesinlikle mevzuat öneririm şahsen.