Ankara'da olup da askerlik alışverişi yapacak olanlar varsa hiç Maltepe'deki asker çarşısına gitmesin. GİMSA'da ve yanındaki çarşı da her şey daha uygun fiyata mevcut.Asker çarşısına göre yarı fiyata bulabilirsiniz.
Bedelli Askerlik 2018
-
@enki Bende 31 Aralık'a kadar yazıyor.
-
@enki Pardon hocam değişiklik olmuş yeni fark ettim. 31 Ocak'a kadar ertelenmiş. Sınıflandırılmış yükümlü diyor bir de.
-
@corleone Bende de öyle sanırım herkes de durum aynıdır.O zaman bir daha ileri bir tarihe atılacak demekki.Sevk tarihiniz ne zamandı ?
-
@enki Eylül 2019.
-
@corleone Benim Nisan 2019 demek ki birkez daha düzenlenicek.Eyvallah hocam.
-
Çok geç tarihlere atmış çoğu arkadaşı. Kötü gibi...
- topic:timeago_later,24 gün
-
bedelli yapanlar birlige katildiktan sonra veya terhis olurken herhangi bir saglik muayenesi yapiliyor mu? Yoklamasi olan birisi icin surec nasil?
- topic:timeago_later,8 gün
-
Dönenlerden tecrübeleri alalım.
-
Arkadaslar bir sey soracagim. Su an 31 Ocak tarihine kadar iliskisi yoktur yaziyor edevlette. Ancak askere gidecegim tarihi 4-5 ay daha sonra.
Ben bizzat askerlik subeye gitsem ve istesem asil gercekte askere gidecegim tarihe kadar yani daha dogru ve guncel iliskisi yoktur yazili askerlik durum belgesi alabilir miyim ?
-
@brand-new-life Belge verirler mi bilmiyorum ama buna gerek kalmaz. Ay sonuna doğru tekrar ileri bir tarihe kadar tecil ederler sistemden. İçiniz rahat olsun.
-
Arkadaşlar şu yeni askerlik sistemi ne zaman netleşir acaba?hazirana kadar bekli olur öu
-
@muzgor Son yapılan açıklamalar çalışmaların nihayete yaklaştığı yönündeydi hocam.. Bu yıl içinde gelmesi muhtemel..
-
@öğrenci hocam benim Haziran’da tecil bitiyor da ona göre pozisyon alıyım diyorum 1-2 aya bu iş hallolur mu
-
@muzgor Bana kalırsa seçimler öncesinde kesinleşir gibi geliyor.Fakat net bir tarihi ancak yetkililer verebilir.
-
Ankara'da olup da askerlik alışverişi yapacak olanlar varsa hiç Maltepe'deki asker çarşısına gitmesin. GİMSA'da ve yanındaki çarşı da her şey daha uygun fiyata mevcut.Asker çarşısına göre yarı fiyata bulabilirsiniz.
-
BDDK sınavı askerliğine denk gelen arkadaşım 2 gün uzatmış askerliği ama sınava girebilmiş.
- topic:timeago_later,21 gün
-
Başvurduktan sonra 31 Ocak'a kadar ertelenmişti şimdi baktım 4 Mayıs'a ertelenmiş gözüküyor. Gidene kadar böyle erteleyecek. En azından kafa rahat.
-
bu askerligin erteleminin oteleminin hic mi sansı yok acaba??
-
@wroclaw Hocam bedelliye başvurmadıysanız klasik erteleme modeli yüksek lisans onun dışında sağlık problemi olan kişiler bir müddet erteleyebilir. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur bu konuda.
-
@corleone Hangi gimsa hocam? Batıkent mi