2019 İDARİ - ADLİ HAKİMLİK SINAVI
-
2019 yılı hepimiz için İlk önce Sağlıklı geçer inşALLAH.
Haziran / Mayıs Ayında İdari Hakimlik Sınavının açılacagını ümit ediyorum. -
@suigeneris inşallah dediğiniz gibi olur. Bu iç güdüsel bir şey mi yoksa bir duyum vs mi aldınız ?
-
@kedikara Bir çok hocayla irtibat halindeyim.
Haziran / Mayıs gibi Sınav olacağını Dile getiriyorlar. -
@suigeneris ticari bir mesele olarak bakmıyorlar olaya ama dimi
-
Geçen hafta benzer bir duyum da kaymakamlık için gelmişti. Kpss grupları bitti,hakimlik vekaymakamlık kursları açılmalı tabii...
-
Bu duyum ve başlık içinde olması gereken forum adetimizi ben yapayım ve o soruyu sorayım....
@paretowilfredo bu konuda bi duyum veya öngörün varmı....
-
@ignore Mart gibi yavaş yavaş herşey belli olur heralde.
-
Adli idari toplam 2000 sayısı belirtmis kutluay kararli twitterda ama dağılım net değilmiş tarih konusunda da henüz netlik yok anladigim kadariyla
-
@toroskaplan Okudum Bende.
Hakimlik yardımcılığı süreci uzun bir süreç olacağımdan İDARİ Alımda yapılacağını düşünüyorum. -
Böyle konuşmayı sevmiyorum ama, 2016 sınavından sonra kurslar sanırım 3 tane idari hakimlik kursu açtı. Nitekim sınav tam 2 yıl sonra açıldı ve atıyorum 2017 yılının Ocak ayında kursa başlayan arkadaş umut satın almış oldu parasını ödeyip. O yüzden söylentileri vs boşverelim. Hakimlik yoksa kpss a vae zaten. Sayıştay var. Bunlara hazırlıklar bitti mi?
-
@gbaydar doğru söylüyorsunuz. Muhtemelen 2 yıla ancak yeni bir idari hakimlik sınavı açılır.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu işler sizin dediğiniz gibi işlemiyor.
Dersaneler kurslar belirli bir yönteme göre açıyor evet orasını herkes biliyor zaten.
Burda önemli olan Her sene belirlenen kadrodur. İhtiyactır. Adalet Bakanı da değişti zaten. Gül ayrıca 2019 da Hakimlik yardımcılığı ve 70 barajını da getireceklerini açıkladı. Ayrıca hakimlik yardımcılığı normal staj evresinden daha uzun sürecek. Bu yüzden Böyle bir evre için İdaridende alım yapılacaktır. -
Umut satın alma denilen bu olayda ki insanın ruhu Allah'tan uzaklaşmıştır bence. Allah ile en güzel iletişimlerden biridir Umut. Umut ettikçe Allah gelir aklına ve duanı edersin. Sarılırsın 4 elle sınavına / İşine / Gücüne artık neyse.
Umut satın almakta neymiş yahu.
İnsanın emeklerinin asla boşa gitmeyeceğini Allah dile getirmiştir. Yeterki umut edip çalışalım..... -
@suigeneris ben de sizin gibi düşünüyorum ayrıca zaman zannettiğimizden çok daha hızlı geçiyor, ben ilan gelince çalıştım 75 de kaldım bu sınavda çok pişmanım , ilan gelince herkes çalışır , ilan gelmeden Umut etmek çalışmak daha iyi
-
@ir06 Kusura bakma tebrik etmeyi unutmuşum
Sen idariden mi Adliden mi kazandın? -
@suigeneris iyi akşamlar henüz kazanmadım bir dahaki sefere inşallah bu yıl mezun oldum ve ilk defa girdim sınava 75 doğru gelir tahminen (75 de kaldım derken daha iyi yapamadım yani ) ilan gelince çalıştığım için pişmanım ilan gelmeden çalışmak gerek diyorum ben de
-
@suigeneris inşallah seneye tebrik edersiniz
-
@suigeneris idariye girebiliyorum sadece SBF'ciyim
-
arkadaşlar şimdi idari hakimlik hususunda herhangi bir duyum yok mu yani ?
-
@suigeneris açıklandı sandım. Panik oldum