Murat denemeleri
-
Arkadaşların muratın denemelerini çözen var mı? Sadece bana mı çok zor geliyor merak ediyorum arkadaşlar özellikle hukuklar çok can sıkıyor.
-
Dershane denemesi mi hocam yoksa 10lu denemeler mi?
-
@samet06 dershane denemesi hocam
-
Hocam ben geçen sene murat 10lu denemelerini cozmustum sınavda 30 net daha fazla yaptım. Murat denemeleri ciddi anlamda zor.Ben Muratin denemelerini çözümlü soru Bankası gibi çözüyordum öyle çok faydası oluyor.Ek olarak şunu da söyleyeyim Murat denemelerini cozunce insan kendini çok yetersiz hissediyor bundan dolayı da daha bilinçli ve kapsamlı ders çalisman gerektiğini anlıyorsun.Bu yönüyle insanın kendine gelmesini sağlıyor diyebilirim.
-
@iibf7 bana kpss içinde kurum sınavları içinde fazla abartı geliyor yanlış mıyım?
-
@marsiyal diğer alanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama hukukları kesinlikle ciddiye almayın. Geçen sene dershanenin öğrencisiydim ve aylarca hukuk çalışmadım sırf ben hukuk yapamıyorum psikolojisine kapıldığım için. Çok uzun süre tek haneli netlerim olmuştu gerçek sınavla alakası yok. Çözümlü çıkmış sorular iyice sindirildikten sonra çözmek istenirse çözülebilir..
-
valla hocam sana şöyle söyleyeyim 2018 hukuk dan 40 net yaptım geçen hafta dershanede murat denemesini çözdüm 17 net yaptım:)
-
@marsiyal valla hocam sana şöyle söyleyeyim 2018 hukuk dan 40 net yaptım geçen hafta dershanede murat denemesini çözdüm 17 net yaptım:)
-
Sadece hukuk değil iktisat sorulari da aşırı zor gelmisti bana. En ideal sorulari muhasebede vardi. Maliye de Eh denilecek sekildeydi fena degildi bi denemeye göre.
-
@marsiyal Denemeler daha zor kesinlikle. Ama öyle zor soruları çözmeye alışmalısın. Denemelerde yaptığın neti %10 arttırırsın. Bende öyle olmuştu. En yüksek netimin %10-%15 üstünü yaptım kpss de.
-
@sev-ren 2018 puan-sıralamanız kaç hocam full hukuk iyi bir puan getirmiş olmalı diğer dersler için mi tekrar dersane gerekti
-
@marsiyal Bazı kurum sınavları kpss den zordur. Hatta bazıları dershane denemelerinden de zordur.
-
Murat denemelerinde hukuk bölümü güncel mi arkadaşlar , yeni baskısı mevcut mu
-
Pegem ile monopol murata göre seviyesi nasıl
-
@piko murat daha ağır kesinlikle. Yargı ve monopolün denemelerini çözmüştüm. Kpss ayarı yada 1 tık üzeriler.
-
@0626 Dershaneye ziyaret amaçlı gidip deneme varken çözeyim dedim yoksa kayıtlı öğrenci değilim hocam. Hukuk ağırlıklı puan türlerim iyi ancak p48 90 puan sıralamam 300 gk-gy ve muahasebem kötü yoksa puanım daha yüksek gelirdi dediğiniz gibi.
-
@marsiyal Bazı kurum sınavları daha zor olmakla beraber bolca eleyici sorular barındıran bir yayın diyebilirim.
-
Dershanenin kendi denemelerinde saçma sorular oluyor. Ancak 10lu denemelerde sorular daha mantıklı. Çözmenizi tavsiye ederim yine de