2016 Aralık GUY Sınavı
- 

@aylin-yılmaz kutluay hoca iln ortada yokken guy kursu acıcaz diyerek güvenimi sarstı açıkçası 
- 

@miss-smith şimdi ki guy kursu mu 
- 

Forum iyice matineye döndü  
- 

Sanırım ilan geleceğine dair en umutsuz olan benim grupta. 
- 

@aylin-yılmaz şöyle yazmış Guy için güzel bir kurs programı hazırladığımız doğrudur. Olasi sistem değişikliğini de dikkate alıyoruz @YukselBilgili @ahakanogretir 
 03.02.2017 09:42
- 

@miss-smith evet bunu ben de görmüştüm de daha önce de mi kurs açtı da ilan gelmedi diye sordm 
- 

@miss-smith 4t hocalarından da etkinliğimiz için destek istedim ama cevap vermediler daha 
- 

@aylin-yılmaz en çok oranın hocaları destek vermesi gerekir askına bakarsan marka olmuş kitapları her kpss hazırlanan öğrencide var 
 Bi tt olmak 150 liraymış en kötü 5 kitap parası onları için.
- 

#iibftakipte arkadaşlar bu geceyide boş geçmeyelim #GünBiterken etiketiyle gece 00.00 da tgrt habere tweetlerimizi atalım 
- 

@miss-smith söyledi: @minikguy 2015 tek alımlı 2016 hiç alımsız geçti 2017 kpss sonrası için zaten müneccim olmaya gerek yok illaki gelecek .. Aynen kardeism.o yuzden ben inanmiyorum kadirbeye 
- 

neyse derse geçeyim ben . gece gelirim gene:) 
- 

Ömer Ekinciye msj attım hemen geri dönüş yaptı ve bakana tweet attı şimdi arkadaşlar sizde gazetecilere msj atın boş durmayalım 
- 

Herkes saat 00.01 de #GünBiterken yazıp Guy için mesaj atın yayınlanıyor. Boş boş oturup ağlayıp sizlanmak yerine icraat zamanı. Benim mesajım yayınlandı fotosunu bile çektim hadi gençler unutmayın 00.01 den sonra sallayın Tweetleri 
- 

@Şakir hocam atalım bence de bi şey sorcam bakan bey yarın programa ma katılacak hangi kanala atiyoruz biz 
- 

Hosgeldin ben ders calısıyorum gece ara ara katılırım sohbete  @miss-smith @miss-smith
- 

@Şakir kardeşime katılıyorum bütün şanslarımızı değerlendirelim haberlere bi çıksak yeter. 
- 

Kadir koc niye canli yayin yapmiyor soracaktim ilani 
- 

@İnmyheart simdi canli yayin yapiyo bahsetti guydan 
- 

Kadir koç şubatın son haftası yada mart 1 2 de guy kesin dedi 
- 

@kpss-guyy ne dedi ne dedi