EKONOMETRİ MEZUNUYUM....
-
Merhaba ben ekonometri mezunuyum. KPSS A ya girmeye biraz önce karar verdim öncelikle şunu sormak istiyorum işletme,muhasebe,istatistik.hukuk,kamu yönetimi iktisat,maliye,uluslararası ilişkiler,çeko bunların hepsinde mi sorumluyum? Birde sizden kaynak tavsiyeleri istiyorum mutlaka deneyimli arkadaşlar vardır. (Eğer kitap hediye etmek isteyen olursa seve seve kabul ederim çünkü eminim kitap fiyatları uçuktur ) Teşekkürler şimdiden.
-
Merhaba dostum. Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aşağıda linkini vereceğim başlıkta paylaşmış olduğum yazılar var. Onları bi inceleyin. KPSS A Grubu'na dair detaylı bir yazı hazırlıyorum şu anda. Muhtemelen yarına hazır olur dostum. Onu da o başlıkta paylaşacağım. Her yönü ile KPSS A Grubunu anlamanızı sağlayacaktır umarım.
Bu yazıyı inceleyebilirsiniz dostum şimdilik. Bunun daha teferruatlısını hazırlıyorum. Bahsettiğim başlığı da ekliyorum.
İyi çalışmalar diliyorum.
-
Allah kurtarsın.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
@beton-şaban amin
-
@denizmeltemi arkadaşım bende ekonometri mezunuyum bilmiyorum hangi üni mezunusun ama eğer ekonometri yi bitirdiysen ve çalışma stilini oturtduysan kpss vız gelir tırs gider bende dersnaye gitmeden baya güzel puan aldım herşeyin başı istemek ve inanmak bu yola baş koyduysan olur
-
özel sektörü neden denemediniz? Yani artık danışmanlık firmaları dahil bir çok firma ekonometri mezunu istihdam ediyor.
-
@evandro hangi şirketler alım yapıyor bana atar mısın ?
-
@scarabeus en son iddia alım yapmıştı hatırladığım kariyer net üzerinden ve linkedin den takip edebilirsiniz.
-
@denizmeltemi @mültezim16 Arkadaşlar, Gujarati'nin Temel Ekonometri kitabını arıyorum. Hesaplı ve yıpranmamış bu kitabı nerden bulabilirim. Fikri olan var mı?
-
@mültezim16 Akdeniz üni. Araya askerlik soktum biraz soğudum ama 1 sene deneyeceğim olmadı özel kovalayacağım
-
@bluephantom bir bilgim yok maalesef
-
@denizmeltemi valla kardeşim ben gittim askerliğimi yaptım geldim oturdum kpss çalıştım ama istek olucak tabi herşeyden önce gerisi gelir
-
@mültezim16 bana tavsiyeniz var mıdır? Kaynak? Çalışma yöntemi falan?