2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Mülakata 7 kişi gelmedi 10 dakika civarı sürüyor bazılarına İngilizce soru yöneltilmiş ama genel olarak herkes güler yüzlü ayrıldı
Bana ab süreci , astana müzakereleri ve Venezüela krizi soruldu
Pek umutlu değilim , herkese başarılar -
Mülakat belgelerini keyfi olarak teslim etmeyen, mülakata keyfi olarak girmeyen herkesin Allah belasını versin. Yıllardır emek veriyoruz sizin gibiler yüzünden hakkımız yeniyor. Hakkımı helal etmiyorum hiçbirinize!
-
@abuzmanyrd +1
bu düzen böyle geldi. böyle devam ediyor maalesef...
-
@abuzmanyrd İnsanlara beddua etmeden önce biraz mantıklı konuşun. Evrak teslimi konusunda insanlar yanlış yaptı yine de beddua okumayı gerektirmez bu durum. Mülakata gelmeyen arkadaşlar da rekabet,mgk,kvkk kazanan arkadaşlar. Doğal olarak mülakata katılmıyorlar.
-
@öğrenci arkadaş "keyfi olarak" gelmeyen ve belge teslim etmeyenleri kasdetmiş. eğer bu ibareyi koymadan başka yeri kazandığı için gelmeyenleri kasdetseydi ilk ben tepki gösterirdim :))
-
@islimbot Keyfi de olsa saçma bir durum hocam. İsteyen istediği yere başvurur bu kimseyi ilgilendirme. Doğru mu bence değil fakat yapacak bir şey de yok.
-
selam dostlarım. biz geçen sene kimseye bela okumadık; oturup daha iyisini yapmak için çalıştık. herkes kendi emeğiyle aldığı puan üstünde tasarruf sahibidir. yüksek puanlıların aradan çıkmasını hedeflemek bence mantıklı bir harekettir. sonuçta kimse birbirini kandırmasın, hiçbirimiz birbirimizin çıkarlarını korumak durumunda değiliz.
-
@por-favor Aynen öyle hocam ,geçen yıl bu olayı çoğumuz yaşadık ki hala da yaşıyorum şahsen mgk olsun ,kdk olsun çok az farkla mülakata kalamadım.
-
@öğrenci siz bu sınava girdiniz mi ya da girecek misiniz?
-
@por-favor Yarın mülakatım hocam, gireceğim.
-
@öğrenci umarım istediğiniz gibi geçer.
-
@por-favor Umarım hocam, siz girdiniz mi?
-
Evet efendim; girdim.
-
Nasıl geçti hocam? Kaç dakika sürüyor , kaç soru soruluyor acaba?
-
İyi geçtiğini düşünüyorum. 10 dakika sürdü. 3 soru sordular.
-
Benim mülakatım pek parlak geçmedi, katılımcı arkadaşlara başarılar dilemekle yetinicem sanırım
-
Mülakatlar bitti katılan herkesin hakkında hayırlısı olması dileğiyle...
Öncelikle bugün katılım epey iyiydi 2 kişi gelmemiş galiba.Öğleden sonraya uzadı mülakatlar.
Öğle arası sonrası girenlerden biri olarak , mülakatım epey kısa sürdü. Kendimi tanıttırmadılar , 4-5 tane soru soruldu(bir tanesi ingilizce soruydu ve ingilizce cevaplanmamız isteniyordu). Soruları iyi bir şekilde cevapladığımı düşünüyorum he alınır mıyım pek sanmıyorum
-
@öğrenci hayırlı olsun.listede adınızı görürüz umarım
-
@ahmetcky Hayırlısı hocam inşallah bakalım
-
Öncelikle geçmiş olsun.
Ne tür sorular soruldu arkadaşlar merak ettim, Allah inşallah hepinizi muvaffak eyler.