@şanlıtellak Abuzer Pınar'ın soru cevap şeklinde bir kitabı var ama daha ayrıntı olarak Beyhan Ataç veya Abdurrahman Akdoğan'a ait kitapları bi inceleyin isterseniz.
2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Kapatmadı.
-
İkisine birden başvuru yapılabiliyor mu? Şu denetimi kaç yıldır bekliyorum ama 30 kişi diyor zannetmem 88-87'nin altına ineceğini.
-
Arkadaşlar bu yıl içinde tekrar alım olur mu sizce? Bu yıl Haziran'da mezun olup 4 gözle ağustos eylül gibi ilanın açılmasını beklerken adamlar Nisanda başvuru açacaklar ve üstelik mezun şartı arıyorlar. Vallahi anlayamadım. Ne olacak bu durum sizce?
-
Listelerin kaçla kapattığını , çıkmış sorular veya hangi kitaplardan çalışılacağına dair bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?
-
Arkadaşlar 4.grup tabanla kapatmazsa diğer gruplardan hangisini tercih etmemiz lazım?
-
Kamu maliyesi için önerebileceğiniz bir kaynak var mı acaba ?
-
@şanlıtellak Abuzer Pınar'ın soru cevap şeklinde bir kitabı var ama daha ayrıntı olarak Beyhan Ataç veya Abdurrahman Akdoğan'a ait kitapları bi inceleyin isterseniz.
-
@möözun çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
-
- gruptan başvuracak arkadaşlar istatistik için hangi kaynakları önerirsiniz? Bir de örnek olması açısından elinde çıkmış sorular olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer
teşekkürler
- gruptan başvuracak arkadaşlar istatistik için hangi kaynakları önerirsiniz? Bir de örnek olması açısından elinde çıkmış sorular olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer
-
- ve 2. grup şampiyonlar ligi gibi olacak heralde
-
İnsan kaynakları, işletme ve para banka konuları için kitap onerebilir misiniz acaba?
-
@genclerbirlikli ne şartı hocam?
-
@simay34 çıkmış sınav soruları bankanın sitesinde mevcut ben indirmiştim pdf formatında
-
@north-remembers sitede nerden indirdiniz acaba? Ben bulamadim da.
-
Ben baktim merkez bankasının sitesine ama bulamadim link atma şansınız var mı?
-
@north-remembers indirdiyseniz paylaşabilir misiniz ben bulamadim çünkü
-
Site değişmiş 2012 ve 2015 araştırmacı soruları mevcut bende drivedan silmemişim iyi ki bağlantı kopyaladım ama olacak mı
https://drive.google.com/file/d/0B7YlvEjAP1euZ0h2RUUxZlFDRTQ/view?usp=drivesdk -
Eğer link olmazsa mail vasıtasıyla atabilirim
-
Oldu teşekkür ederim
-
@simay34 rica ederim