BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
Yedekler hemen açıklanır mı acaba
-
Yedekler in durumları ne zaman bitiyor bunun bilgisine sahip olan var mı acaba, yani asiller evrak vermedi yedek çağrılır buraya kadar tamam. Peki asil işe başladı bir iki ay sonra ayrıldı, onun yerine yedek çağrılır mı?
-
Botaş uzman yardımcısı mı? vakıfbank uzman yardımcısı mı?
iş güvencesi açısından geleceğe yönelik karşılaştırma yapsanız hangisini seçersiniz? -
@trankobuskass botaşın şartları çok çok daha iyi diye biliyorum. Bu başlığın en başına giderseniz güzel bilgiler var yararlanabilirsiniz
-
@trankobuskass botaş her türlü
-
@trankobuskass sanırım şunu soruyorsunuz yarın bir gün olası para ihtiyacında kurumun özelleşmesi gündeme gelir ve işşiz kalma söz konusu olabilir anlamında derseniz, burda kimse onun garantisini veremez malesef
-
@Kamucu evet aslında sorduğum o..:(
-
@trankobuskass botaş biraz zor özelleşir gibi baya büyük kurum ve özelleşse de varsayalım havuza atılır başka kuruma verirler aynı ünvanda
-
@brzezinski teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur
-
Ne zaman iş başı yapılır bilgisi/tahmini olan var mı?
-
@nfs 19 undan sonra ivedilikle başlatacaklar
-
Yedeklere ne zaman çağrılmaya başlanır?
2 3 ayı bulur mu? -
çağrılma zamanı ilei ilgili geri dönüş alan var mı evrak teslim edenlerden?
-
@acctuerrx henüz yok.Dönüş telefonla mı yoksa websitesinden mı olacak acaba?
-
@afy42 bilemiyorum. Bazı kişilere siteyi takip edin demişler sanırım ama bence telefonla da ulaşacaklardır.
-
@acctuerrx Henüz evraklarını teslim etmeyenler varmış yedeklerden çağrılacakmış süreç tahminimizden uzun sürebilir malesef
-
@xvxvxv Az önce görüştüm en geç önümüzdeki hafta cagiricaz dediler.
-
@brkmnz15 hadi inşallah bakalım.Yani toplu halde mi çağrılacak ya da her departman ayrı ayrı mı çağıdır acaba?
-
@brkmnz15 önümüzdeki hafta için mi çağrılacak (yani bu haftadan aranıp), yoksa önümüzdeki hafta arayıp bir sonraki hafta için mi çağıracaklar acaba?
-
@acctuerrx yedeklerin evrak işlemleri içinde beklerlerse haftaya biraz zor gözüküyor