Uluslararası İlişkiler
-
Arkadaşlar merhaba elinde KPSS için Uluslararası ilişkiler kapsamlı pdf notu olan var mı acaba ?
-
Bende faydalanmak isterim.
-
Ben kpss'ye hazırlanırken AÖF kitaplarından çalıştım uluslararası ilişkiler için.
Siyah kalın bir kitap var pelikan yayınlarının onu kullanabilirsiniz.
Yine mavi küçük bir test kitabı var ikinci sayfa yayınlarının onu da çözdüm.
12. Sınıf / yks çağdaş Türk ve dünya tarihi kitaplarından çalıştım bir de.
Ben bölümü İngilizce okuduğum için okul kitaplarım hep İngilizce idi, siz bölümü Türkçe okuduysaniz kendi kitaplariniz da işinize yarar. -
@alageyik08 çok teşekkür ederim hocam dikkate alacağım.
-
@mathilda Rica ederim, yine soru oldukça buradan sorabilirsiniz. Uygun oldukça cevaplandırmaya çalışırım kolay gelsin.
Bir de eğer YDS puaniniz +80 ise risk alıp muhasebe çözmeyebilirsiniz. Tabi bu size kalmış. Başarılar.
-
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim ben de şunu soracaktım uluslararası ilişkiler için olan kitapları fotokopi olarak bulabilir miyiz?
-
@gençişsiz Çok arayan ve bulamayan biri olarak, hayır.
-
@alageyik08 hocam çok teşekkür ederim en azından boşa uğraşmamış oldum. Artık imkanları biraz zorlayıp orijinal alacağız mecburen
-
@gençişsiz size ve diğer arkdslara dmden link attım aöf kitapları hocam. @Alageyik08 önerileri ile ben de aöf ve diğer kaynakları kullanmaya basladım. Aöf kaynaklarının yazarları oldukca sağlam kitaplar da öyle iş görür yani.
-
@gençişsiz Rica ederim. Bir yılım yayın arayarak geçmişti. Dediklerime bakmakta fayda var ama. Zaten AÖF kitaplarını PDF halinde bulabilirsiniz internette.
-
@newworldorder Evet Tayyar Arı hoca bizzat yazmış mesela birkaç kitabı. Bir de YouTube'dan AÖF sınava doğru diye videoları vardı onları da izledim şimdi aklıma gelmişken söyleyeyim.
-
@alageyik08 cok teşekkürler buna da bakalım:)
-
@newworldorder Rica ederim kolay gelsin.
-
@Alageyik08 @newworldorder ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun