transferler..
-
http:/ /www.milliyet.com.tr/oguz-akdeniz-miha-zajc--kagawa-ve-diagne-2821126-skorer-yazar-yazisi/
-
@catcat en iyi transfer ndiaye olabilir hocam kagawa bitik görünüyor. İnşallah yanılıyorumdur.
-
Hala ligte heyecan ve güzel futbol olacağını beklemek büyük umut. Ben o umudu çoktan kaybettim.
-
@antimülakat kesinlikle. bence de. şu an barcelona valencia maçını izliyorum mesela, bu adamlar futbol oynuyorsa az önce alanya ile galatasaray n’aptı? spiker de söyledi avrupa’nin çeşitli ülkelerinden, uzak doğudan gelen bi’ sürü barcelona’li var .) insallah bizim lig de -muhtemelen biz göremeyiz- bir gün o kaliteye ulaşır.
-
@furkanbey ülke değişmedikçe futbolda değişmez hocam. Benim çok büyük beklentim yok.
-
biz takımlar ne transfer yapacak lig nasıl geçecek diye düşünüyoruz ama hala lig şike dolu gibi gözüküyor dünkü olaylardan sonra
-
Benim anlamadığım bu VAR sistemi olayları daha karışık hala getirdi. Önceden yapılan hakem hataları, adam saniyenin onda birinde karar veriyor diye ört bas ediliyordu. Şimdi VAR'a neden bakmadın diye küfür ediliyor.