Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
-
İlanda ikametgah şartını okuyamadım ya da ben göremedim var mı şart?
-
Hangi puan türünden arkadaşlar ??????
-
@grundig kabul etmiyor denedim. Balikesir icin basvurdum kabul etmedi dediklerinizi de yaptım ikametgah ile basvurulan il uyuşmuyor diye uyari veriyor.
-
@ücüncütekil Lisans P3 Önlisans P93
-
@metin2500 hocam bende Balıkesir’i seçtim. İkametgah adresim Balıkesir değil. İsterseniz yarın deneyin birde. Bir kere sisteme giriş çıkış yapmayınca olmuyorsa birden fazla kez deneyin isterseniz.
-
Adres hatasını ben de alıyorum ikametle aynı şehri tercih ediyorum hata veriyor.Sabahtan beri kaçıncı deneyisim ama hala olmadı.Az biraz ilana çıkıyorlar onda da başvururken sıkıntı çıkıyor insanı çileden çıkartıyorlar
-
@grundig hocam teşekkürler. adres bilgilerini silip tekrar yaptım çıkış yapıp girdim oldu arkadaşlar
-
Meslek ne girdiniz arkadaşlar?
-
@grundig meseleğe muhasebeci diye seçtim ama meslek bilgileriniz uyuşmuyor başvuru yapamazsınız diyo
-
@eliff tamam oldu kaydedememişim
-
@nilay bölüm şartı yok. Nerde yazıyor?
-
@sim tüm iibf bölümleri oluyor. Bunu anlatmak istememiştim 🤭 yani yalnız İİBF başvurabiliyor demek istemiştim
-
@grundig teşekkürler hocam başvuru yaptim
-
@north-remembers bende göremedim o şartı.
-
Hiç işkur u arayıp bilgi edinebilen oldu mu arkadaşlar bu il seçimi konusunda mevcut ikametgahın olduğu il zorunlu muymuş?
-
Ben sabah bakanlığı ve işkuru aradım haberleri yok ikametgah için bi şey diyemeyiz dediler siz başvurun sonra bakarız gibi bir cevap aldım yani kısacası körler sağırlar birbirlerini ağırlar
-
İşkur a iş arayan girişi yaptıktan sonra iş tercihleri bölümünden çalışmak istediğiniz şehirleri eklemeniz gerekiyor
-
@costacurta Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacaktır.İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınacaktır.İkametini talebinin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır. benim kastım bu madde hocam
-
muhasebe kadrolarına ''gençlik lideri'' belgesi istiyorlar mı?
-
@bakalım hayır sadece iibf mezunu olmak yeterli ve kpss p3 ten 60 puan