2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar yedek arkadaşlarla bi WP grubu kursak nasıl olur
-
@moonlight bencede olabilir iletişim kurmuş oluruz
-
Yedekler katılabilir mi lütfen arkadaşlar
-
@ceteris çok iyi olur
-
Duy+dguy+stajyer+KDK 24 kişi net tespit ettik
Ben 31. Yedek olduğum için yedekleri. 31 kadar saydım -
Enerji Bakanlığı'nın 2 alımı vardı
Kgk , Tedaş, insan hakları eşitlik kurumu , BTK
Milli savunmanin bir iki alımı vardı sanki
Bunlarda netleşirse daha güzel olur gibi -
Birde yedekte olan arkadaşlar eğer feragat düşünüyor larsa onlarda asiller gibi feragat etmesi yedek olayını daha da hızlandırır.
-
@moonlight arkadaşım grubu kurdunuz mu
-
düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar asıl olupta belge gönderecek veya gönderen kimler var acaba. Lütfen gördüyseniz yanıtsız bırakmayınız.
-
düzenlenmiştir.
-
@guymağduru ben belgeleri teslim ettim.
-
Eş durumu nasıl oluyor arkadaşlar bilen var mı
-
Arkadaşlar il göç asil veya yedek olarak kazanıp , başka kurumu da asil olarak kazanıp il göçten feragat edecekler varsa aranmayı beklemeyip tez zamanda kuruma dilekçe yazıp feragat etmenizi rica ediyoruz, biz diğer yedek arkadaşların il Göçten başka şansı Yok ve şuan hakikaten sizi bekliyoruz (kurumu aradık siz feragat ettikten sonra bir bir aranacakmış yedekler) biz de çok bunaldık süreç daha çok uzamasın lütfen
-
Arkadaşlar il göç asil veya yedek olarak kazanıp , başka kurumu da asil olarak kazanıp il göçten feragat edecekler varsa aranmayı beklemeyip tez zamanda kuruma dilekçe yazıp feragat etmenizi rica ediyoruz, biz diğer yedek arkadaşların il Göçten başka şansı Yok ve şuan hakikaten sizi bekliyoruz
Ben bu geçen süreçte bizimle birlikte zorluklar yaşamış, nasıl kötü bir süreç olduğunu bilen bütün arkadaşlar gereken özeni göstereceklerine inanıyorum.
-
@lasthope, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar il göç asil veya yedek olarak kazanıp , başka kurumu da asil olarak kazanıp il göçten feragat edecekler varsa aranmayı beklemeyip tez zamanda kuruma dilekçe yazıp feragat etmenizi rica ediyoruz, biz diğer yedek arkadaşların il Göçten başka şansı Yok ve şuan hakikaten sizi bekliyoruz
Ben bu geçen süreçte bizimle birlikte zorluklar yaşamış, nasıl kötü bir süreç olduğunu bilen bütün arkadaşlar gereken özeni göstereceklerine inanıyorum.
@paretowilfredο hocam bir çağrı yapma şansınız varmı acaba?
-
@bir-garip-yolcu kaçıncı yedek
-
Arkadaşlar Geçmiş İlan, Mülakat zamanlarında Bizler çok çabaladık sizler için. Artık biz kazandık çekilelim yada bu kurum beni ilgilendirmiyor demeyin.. Tamam siz Mülakata girmeyecek olabilirsiniz Ama Arkadaşlar Lütfen yapılan etkinliklerde sizde Bizim yanımızda Olun. 17.30’da SGK DENETMENLİK İçin sizlerde Yazın..
Geçtiğiniz Yolları Unutmamanız Dileğiyle..
-
Arkadaşlar kurumu arayıp ulaşabilen varsa yazsın feragat için ne yapmamız gerekiyor sabahtan beri arıyorum ulaşamadım
-
@karadeniz1, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar kurumu arayıp ulaşabilen varsa yazsın feragat için ne yapmamız gerekiyor sabahtan beri arıyorum ulaşamadım
Basit bir dilekçe ile feragat edebilirsiniz, örneğin:
"....... tarihlerinde yapılmış olan İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavını ..... asil/yedek sıra ile kazanmış bulunmaktayım ancak bu hakkımdan feragat ediyorum." gibi bir içerikle dilekçenizi yazabilirsiniz.
-Kurumdan alınmış bilgidir.